ΚεντρικήΟμορφιά

Κρυοθεραπεία: To ανέξοδο μυστικό για το πρωϊνό “skin boost”!

10/7/2024

Το πιο πολύτιμο, ανέξοδο και παλιό μυστικό ομορφιάς είναι αυτό που θα σου υπενθυμίσω τώρα για να κάνεις το πιο δροσερό και αναζωογονητικό ξύπνημα ever!

Πολλοί skin gurus έχουν εντάξει την θεραπεία προσώπου με πάγο στο πρόσωπο στην morning routine τους με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Είτε βουτώντας το πρόσωπό τους μέσα σε μπολ αναμειγμένο με νερό και πάγο, είτε με cryoballs βγαλμένα από την κατάψυξη κάνοντας μασάζ στο πρόσωπο ακόμα και με παγωμένα κουτάλια!

Αυτό σε τονώνει και νιώθεις μεμιάς την επιδερμίδα σου σφριγηλή και φωτεινή!

Κάνε ένα τσεκ το βίντεο για να αντιγράψεις την τεχνική αυτή για glass skin χωρίς να χαλάσεις ευρώ!

Αυτή είναι η “παραδοσιακή συνταγή” για μια θεραπεία αντιγήρανσης σπίτι σου αφού οι ευεργετικές ιδιότητες του πάγου στην σύσφιξη του δέρματος είναι γνωστές εδώ και άπειρα χρόνια!

Η δύναμη του πάγου και της κρυοθεραπείας στο σπίτι παρέχει στο δέρμα μακροχρόνια ελαστικότητα και έτσι εμποδίζεται η εμφάνιση ρυτίδων.

Και επειδή φυσικά η βιομηχανία της ομορφιάς διαρκώς εξελίσσεται έχουν βγει στην αγορά πολλά gadjets που πρoσφέρουν το τέλειο face spa στο σπίτι! Εκτός από τα κουτάλια που όλες μας έχουμε…

Από σφαίρες πάγου που δημιουργούνται βάζοντας νερό σε ένα ειδικό καλούπι σιλικόνης.. μέχρι και πιο εξειδικευμένα beauty tools που με τις σωστές κυκλικές και ανοδικές κινήσεις προσφέρουν “επαγγελματική” θεραπεία που ακούει και στο όνομα Frotox. Tο τέλειο μασάζ ανόρθωσης, φρεσκάδας και λείας επιδερμίδας!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ρεύμα: Tα νέα δεδομένα για τo 2024 – Τι προσφέρουν τα 4 χρωματιστά τιμολόγια

xristiana

2η ATTICA GREEN EXPO: Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος Γιορτάζεται Με Την Έκθεση – Θεσμό

xristiana

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου Για Τέσσερις Ημέρες Στο Δήμο Ωραιοκάστρου

xristiana