ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια σήμερα (28/07): Ανάγκη για ηρεμία – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (28/07) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα και αύριο σας φέρνει σε επαφή με την ανάγκη να νιώσετε ασφαλής. Είναι κατάλληλη ημέρα να εξετάσετε ζητήματα που εμπεριέχονται στον συγκεκριμένο τομέα (συναισθηματικά/οικονομικά) και να σκεφτείτε τι άλλο θα μπορούσατε να κάνετε ώστε να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας δίνει ασφάλεια. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια να κάνετε πράγματα για εσάς και να κινηθείτε προς έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν σήμερα να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η κοινωνικότητά σας θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, ένα επαγγελματικό θέμα έρχεται στο προσκήνιο σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα σας δίνει την μέγιστη ενέργεια να κάνετε τα πράγματα όχι μόνο με τον τρόπο που θέλετε αλλά να έχετε και ένα αποτέλεσμα που θα κρατήσει στο χρόνο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε χαλαρά το πρόγραμμά σας και χωρίς πίεση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας, σας βάζει στην διαδικασία σήμερα να ασχοληθείτε με τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, μια επαγγελματική κίνηση σήμερα θα μπορούσε να σας πάει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα η ημέρα σας προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία να προχωρήσετε ένα εγχείρημα, κάτι που σας δίνει χαρά ή κάτι που σχετίζεται με παιδιά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, σχέσεις, συνεργασίες και προσωπικά ζητήματα είναι στο στόχαστρο αυτή τη περίοδο και ειδικά σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός αν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Βάλτε στη ζωή σας το τέλειο αγχολυτικό και ηρεμιστικό

xristiana

Πολικό ψύχος: Τα μυστικά για να μην γλιστράτε όταν περπατάτε στον πάγο

xristiana

«Γίνε Φέτος Εσύ Ο Αϊ Βασίλης»

xristiana