ΚεντρικήΟμορφιά

Βιταμίνη C: Το Α και το Ω της λαμπερής επιδερμίδας

20/7/2024

Πώς να τη χρησιμοποιήσετε για βέλτιστα αποτελέσματα.

Η υγεία του προσώπου μας αντανακλά τη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας και το πόσο καλά τον φροντίζουμε. Έχει να κάνει πρώτα με το πώς αισθανόμαστε εμείς οι ίδιες και το πόσο άνετα νιώθουμε με τον εαυτό μας.

Αν θέλουμε, λοιπόν, να ακτινοβολούμε αυτοπεποίθηση και λάμψη, μπορούμε να επωφεληθούμε από ένα από τα πιο γνωστά ευεργετικά συστατικά της φύσης. Αυτό φυσικά δεν είναι άλλο από τη βιταμίνη C, την οποία θα βρούμε σε μεγάλες συγκεντρώσεις στα αγαπημένα μας εσπεριδοειδή.

Εκτός του εμπλουτισμού της διατροφής μας με βιταμίνη C, μπορούμε να ενσωματώσουμε στην beauty routine μας και προϊόντα περιποίησης προσώπου με βιταμίνη C, για να δούμε άμεσα και ολοκληρωμένα αποτελέσματα. Πώς, όμως, θα το κάνουμε αυτό;

Με έναν ορό προσώπου

Οι οροί προσώπου που περιέχουν βιταμίνη C είναι ίσως ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορούμε να κάνουμε στην επιδερμίδα μας. Πλούσιοι σε αντιοξειδωτικά, προσφέρουν λάμψη και φρεσκάδα στην επιδερμίδα, απαλύνοντας σταδιακά και ήπια τις ατέλειες του προσώπου, όπως τους ανομοιόμορφους τόνους, τις πανάδες και τις κηλίδες. Η εφαρμογή του ορού είναι πολύ απλή. Σε καθαρισμένο και στεγνό πρόσωπο εφαρμόζουμε μερικές σταγόνες και τις απλώνουμε ομοιόμορφα με απαλό μασάζ. Αν θέλουμε, εστιάζουμε περισσότερο σε σημεία που θέλουμε ο ορός να έχει πιο έντονη επίδραση. Για να «κλειδώσουμε» τον ορό στο δέρμα μας, συνεχίζουμε εφαρμόζοντας την αγαπημένη μας ενυδατική κρέμα.

Με έναν ορό νύχτας

Για ολοκληρωμένη 24ωρη δράση, μπορούμε συμπληρωματικά να χρησιμοποιήσουμε έναν ορό προσώπου νύχτας με βιταμίνη C. Ακόμα και τις ώρες του ύπνου, η επιδερμίδα μας θα επωφελείται από το ευεργετικό συστατικό, ενώ το πρωί όταν ξυπνήσουμε, θα αισθανόμαστε ήδη περισσότερο φρέσκιες από την προηγούμενη μέρα. Η βαθιά ενυδάτωση που γίνεται τη νύχτα θα αναζωογονήσει το δέρμα μας, θα λειάνει τις λεπτές γραμμές και θα προάγει την παραγωγή κολλαγόνου. Δεν ξεχνάμε να εφαρμόζουμε όλα τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και στον λαιμό ή ακόμα και ψηλά στο ντεκολτέ για ολική φροντίδα.

Με ένα serum βιταμίνης C

Για άμεσα και αισθητά αποτελέσματα, μπορείτε να συνδυάσετε ένα serum βιταμίνης C με τους ορούς. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάτω από το μακιγιάζ και το αντηλιακό σας, σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Επενδύστε σε μερικά προϊόντα που περιέχουν βιταμίνη C και δείτε μόνες σας τα αποτελέσματα.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Δωρεάν Εμβολιασμός Για Τον Έρπη Από Τον Δήμο Θεσσαλονίκης Στους Ανθρώπους Από 60 Έως 75 Ετών

xristiana

2η συνάντηση της Σχολής Γονέων Βριλησσίων με την Εύη Ξυραφά

xristiana

Ξηροδερμία στο κεφάλι: Αναγνωρίστε τα σημάδια και εξαφανίστε τη

xristiana