ΚεντρικήΚοινωνικά

Οι «Ορειβάτες» στο θέατρο «Αλ. Βουγιουκλάκη» των Βριλησσίων

11/7/2024

Οι νέοι και γεμάτοι ενέργεια «Ορειβάτες» έρχονται στο θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» των Βριλησσίων για μια ξεχωριστή βραδιά με ελεύθερη είσοδο, την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 και ώρα 21:00.

Το συγκρότημα θα παρουσιάσει τραγούδια δύο νέων τραγουδοποιών του Ραφαήλ Μιχαηλίδη και του Στέφανου Φωτόπουλου, με μουσική πρωτότυπη και ντυμένη με ελληνικό στίχο, μαζί με ιδιαίτερες διασκευές έντεχνων και ροκ κομματιών.

Σε αυτό το μουσικό ταξίδι, από τη «Νέα Σελήνη» και «Απ’ τον παράδεισο» του Ραφαήλ μέχρι τη «Νύχτα», «Το ρεφρέν της Ανάστασης» του Στέφανου, από «Το κορίτσι του Μάη» και το «Long Train Runnin’» μέχρι το «Let it be» και το «Μ’ αρέσει να μη λέω πολλά», μας καλούν όλους να είμαστε μαζί τους!

Ερμηνεύει η Κατερίνα Στρωματιά.

Guest η Μαριαλένα Λεχουρίτη.

Παίζουν:

-Πιάνο & Μαντολίνο: Στέφανος Φωτόπουλος

-Σαξόφωνο & Πιάνο: Ραφαήλ Μιχαηλίδης

-Ηλεκτρική Κιθάρα: Παύλος Κουφόπουλος

-Μπάσο: Γιώργος Καλαθάς

-Τύμπανα: Θοδωρής Πικέας

Ώρα έναρξης 21:00

Είσοδος ελεύθερη.

Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη,» Μεταμόρφωσης Σωτήρος & Υψηλάντου, Άνω Βριλήσσια.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Πώς να τοποθετείς ρουζ σε ώριμη επιδερμίδα χωρίς να τονίζει λεπτές γραμμές

xristiana

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, Με Τίτλο «Υγιεινή Κατά Την Έμμηνο Ρύση»

xristiana

Ως ζήτημα «δημοσίου συμφέροντος» αντιμετωπίζει η νέα γερμανική κυβέρνηση τη στήριξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

xristiana