ΚεντρικήΟμορφιά

Λάμψτε σαν τον ήλιο και τα φωτεινά άστρα του καλοκαιρινού ουρανού!

8/7/2024

Τώρα είναι η σειρά σας να λάμψετε από την κορυφή μέχρι τα νύχια, ειδικά αν έχετε μια ειδική εκδήλωση ή διακοπές… στην παραλία. Από highlighters σώματος με χρωστικές, μέχρι διακριτικά λαμπερές λοσιόν, τα body shimmers είναι το υπέροχο κόλπο για όποια θέλει να προσθέσει περισσότερη λάμψη στη ζωή της! Μάθετε πώς να διαλέξετε και πώς να το εφαρμόσετε για τέλεια αποτελέσματα.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Το highlighter κάνει μια όμορφη δουλειά κάνοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας να αναδεικνύονται και προσθέτουν αίγλη σε μια εμφάνιση. Αλλά μήπως θέλουμε το ίδιο και για το σώμα σας; Η εφαρμογή λάμψης στα πόδια ή στους ώμους και στα χέρια, για παράδειγμα, είναι ένα παλιό μυστικό για το κόκκινο χαλί των διασημοτήτων.

Τα body shimmers έχουν εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, χαρίζοντας μία φυσική, φρέσκια, φωτεινή υφή που λάμπει αλλά δεν γυαλίζει! Λοιπόν, έχοντας αυτό κατά νου, ετοιμαστείτε να περάσετε το πιο δροσερό καλοκαίρι μοιάζοντας σαν μία λαμπερή θεά!

Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα body shimmers

©CHARLOTTE TILBURY
©CHARLOTTE TILBURY

Τα body shimmers είναι συνήθως γεμάτα με ένα σωρό ενυδατικά και συστατικά για εξαιρετικά λεία και υγιή επιδερμίδα. Αναζητήστε φόρμουλες με υαλουρονικό οξύ, γλυκερίνη, έλαια, βούτυρα και αντιοξειδωτικά για να επωφεληθείτε από μερικά πρόσθετα οφέλη για το δέρμα.

Πού να το εφαρμόσετε

PHOTO VIA PINTEREST
PHOTO VIA PINTEREST

Όταν πρόκειται για οποιοδήποτε λαμπερό λάδι, σίγουρα θέλετε να εστιάσετε την εφαρμογή του στις περιοχές του σώματος που φαίνονται περισσότερο, όπως οι ώμοι, το ντεκολτέ, τα χέρια. Ενώ αν πρόκειται να εκθέσετε τα πόδια σας… εφαρμόστε στους μηρούς και τις γάμπες.

Αυτό θα δώσει διάσταση στη λάμψη του σώματός σας, ώστε να αποφύγετε να φαίνεστε σαν να έχετε πέσει σε μια μπανιέρα γεμάτη γκλίτερ! Φυσικά, μπορείτε να απλώσετε και μία ελαφριά στρώση παντού για απόλυτη λάμψη. Ωστόσο, αυτό το look είναι καλύτερα να το αφήσετε για ιδιαίτερες βραδιές, όταν θέλετε να λάμψετε πραγματικά με την παρουσία σας!

Πώς θα εφαρμόσετε ένα λαμπερό λάδι σώματος

PHOTO VIA PINTEREST
PHOTO VIA PINTEREST

Δείτε πώς να εφαρμόσετε εφαρμόσετε ένα body shimmer για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας ή ένα σφουγγάρακι

Όπως και με το μέικαπ και το κονσίλερ, κάποιες προτιμούν να εφαρμόζουν με πινέλο, άλλες με σφουγγάρι και άλλες με τα χέρια τους. Όλα εξαρτώνται από το τι προτιμάτε.

Οι ειδικοί ομορφιάς συνιστούν γενικά να χρησιμοποιείτε ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ ή πινέλο για να απλώσετε το λαμπερό λάδι, καθώς η χρωστική ουσία θα κολλήσει περισσότερο στα χέρια σας παρά στο σημείο που την απλώνετε. Το καλύτερο πινέλο για τη δουλειά; Ένα μεγάλο και φαρδύ πινέλο.

Εφαρμόστε πάντα λιγότερα από όσο νομίζετε

Όταν χρησιμοποιείτε λαμπερό λάδι σώματος, να θυμάστε πάντα να εφαρμόζετε λιγότερο από όσο νομίζετε ότι θα χρειαστείτε. Για να μην το παρακάνετε, ξεκινήστε με λίγη ποσότητα. Μπορείτε πάντα να προσθέσετε περισσότερο, αν θέλετε!

Αφήστε το να στεγνώσει πριν ντυθείτε

PHOTO VIA PINTEREST
PHOTO VIA PINTEREST

Αποφύγετε τη μεταφορά λαδιού body shimmer στα ρούχα σας δίνοντάς του τουλάχιστον 10 λεπτά πριν ντυθείτε. Εάν το απλώνετε μόνο στο πρόσωπο και στον λαιμό σας, μπορείτε να το απλώσετε, αφού έχετε ντυθεί. Ωστόσο, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές για να βεβαιωθείτε ότι η λάμψη δεν πάει… στα ρούχα σας.

Κάντε το μακιγιάζ σας

PHOTO VIA PINTEREST
PHOTO VIA PINTEREST

Ετοιμάζεστε για μια μεγάλη βραδινή έξοδο; Απλώνετε πρώτα το shimmer σας και στη συνέχεια, φροντίστε να συνεχίσετε με ένα διασκεδαστικό μακιγιάζ. Μια σκιά ματιών, μια μάσκαρα και ένα κραγιόν είναι όλα όσα χρειάζεστε για μια σέξι, τολμηρή εμφάνιση.

Για το πρωί

Εάν  πρόκειται να το φορέσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, συνεχίστε πάντα με ένα αντηλιακό με SPF τουλάχιστον 30. Αυτό θα προστατεύσει τη φυσική λάμψη του δέρματός σας.

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.womanidol.com

Related posts

4 μυστικά για να γίνει πιο υγιεινή η διατροφή σου

xristiana

Έχεις ίσια μαλλιά; Χτένισέ τα με φυσικό τρόπο

xristiana

Κιλκίς: Συγκέντρωση Τροφίμων, Για Την Ενίσχυση Των Συσσιτίων Της Μητρόπολης

xristiana