ΚεντρικήΚοινωνικά

Ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

1/6/2024

Εκπαιδευτική Ποδηλατοβόλτα διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας – Αγ .Ι. Ρέντη και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Αθλητισμού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (Μάρκου Μπότσαρη & Θεσσαλονίκης, Ρέντης).

Στη δράση συμμετέχουν οι τρεις Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Ποδηλασίας: Ελπιδοφόρος Ποτουρίδης, Κωνσταντίνος Λιβανός και Παναγιώτης Λέκας και θα συνομιλήσουν με μικρούς και μεγάλους για τα οφέλη της ποδηλασίας. Η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν είναι απλώς μια γιορτή για το ποδήλατο, αλλά έχει στόχο να αναδείξει τη σημασία της βιώσιμης κινητικότητας μέσα στο αστικό περιβάλλον.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Το Υπουργείο Υγείας ξεκινά καμπάνια ενημέρωσης για το θέμα της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής

xristiana

Αβεβαιότητα, φόβος και εξάντληση: Πώς οι συνεχείς σεισμοί δοκιμάζουν τους κατοίκους της Σαντορίνης

xristiana

Δράση Κινητής Μονάδας Ενημέρωσης Για Την Ενδυνάμωση Των Ατόμων Με Αναπηρία, Των Ατόμων Με Χρόνιες Παθήσεις Και Των Οικογενειών Τους Θα Πραγματοποιηθεί Στο Δημαρχείο Βέροιας

xristiana