ΚεντρικήΟμορφιά

Travel-size mascara: Γιατί οι κορυφαίοι makeup artists τις συστήνουν ανεπιφύλακτα ειδικά για το καλοκαίρι;

12/6/2024

Το μακιγιάζ είναι μια τέχνη που απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια όπως ακριβώς και η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το επιθυμητό makeup look. Όσο για το βασικό προϊόν για να το πετύχεις αυτό δεν είναι άλλο από τη μάσκαρα, ένα key-product με ξεχωριστή θέση που χαρίζει ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ στα βλέφαρα. 

Γι’ αυτό και οι κορυφαίοι makeup artists αναδεικνύουν τη σημασία της και συνιστούν ανεπιφύλακτα τις μάσκαρα ταξιδιού (travel-size) για πολλούς λόγους, όπως θα δεις και παρακάτω.

Κάποιοι μπορούν να ισχυριστούν πως το μακιγιάζ σου δεν είναι πλήρες χωρίς μία πινελιά μάσκαρα. Είτε έχεις έναν πιο απλό στιλ είτε προτιμάς ένα λαμπερό και περίτεχνο μακιγιάζ, αυτό το αναγκαίο εργαλείο του μακιγιάζ είναι μια πολύ αγαπημένη επιλογή. Ωστόσο, σύμφωνα με τους makeup artists, ειδικά γι αυτήν την περίοδο θα έπρεπε να επιλέγεις μάσκαρα ταξιδίου και θα δεις ακριβώς γιατί…

Το μικρότερο μέγεθος καθιστά (τις travel-size mascara) απίστευτα βολικές για χρήση όπου και εάν βρίσκεσαι ενώ ακόμη σου δίνει τη δυνατότητα για γρήγορα ρετούς μέσα στην ημέρα. Έτσι, είτε πηγαίνεις στη δουλειά, ή σε ένα ταξίδι για το Σαββατοκύριακο, η μάσκαρα μικρού μεγέθους χωράει εύκολα στην τσάντα σου ή clutch σου.

Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι με τη συνήθη διάρκεια ζωής της μάσκαρα να είναι περίπου στους έξι μήνες μετά το άνοιγμα, είναι αρκετά δύσκολο να χρησιμοποιήσει κανείς όλη τη συσκευασία πριν από τη λήξη της. Αυτό κάνει τις travel size mascara value for money αφού είναι πιο οικονομικές αλλά και πιο φιλικές και προς το περιβάλλον καθώς η συσκευασία τους είναι μικρότερη και επομένη ανακυκλώνεται πιο εύκολα.

Γι’ αυτό και οι top makeup artists δίνουν τη σφραγίδα τους σε αυτήν την πρακτική και έξυπνη επιλογή, κάνοντάς την μια αναντικατάστατη προσθήκη στη συλλογή μακιγιάζ κάθε γυναίκας.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 26/9

xristiana

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη ρετινόλη σε ευαίσθητο δέρμα, χωρίς ερεθισμούς

xristiana

Υπέρταση: Τι σχέση έχει με τον διαβήτη και άλλες ενδοκρινικές παθήσεις

xristiana