ΚεντρικήΟμορφιά

Tips για πυκνές και μακριές βλεφαρίδες

2/6/2024

Οι όμορφες, πυκνές και μακριές βλεφαρίδες ανασηκώνουν το βλέμμα και σε κάνουν να δείχνεις πιο ξεκούραστη. Παρόλα αυτά, ενώ συχνά τις βάφουμε, ξεχνάμε ότι και αυτές χρειάζονται φροντίδα και περιποίηση με αποτέλεσμα να είναι πάντα ταλαιπωρημένες. 

Παρακάτω θα βρεις εύκολες συμβουλές περιποίησης των βλεφαρίδων σου για να τις διατηρήσεις μακριές και πυκνές και να τις βοηθήσεις να μεγαλώσουν.

Όλα τα tips για μακριές και πυκνές βλεφαρίδες

Σωστό ντεμακιγιάζ

Το σωστό ντεμακιγιάζ είναι πολύ σημαντικό βήμα στην περιποίηση των βλεφαρίδων γιατί η τριβή μπορεί να τις φθείρει αλλά και να τις δεις να πέφτουν. Χρησιμοποίσε ένα προϊόν ντεμακιγιάζ που έχει ως βάση κάποιο έλαιο για να μαλακώσουν και κάνε ελαφρύ μασάζ. Αν χρειαστεί κάνε τη διαδικασία και δεύτερη φορά. Αφαίρεσε απαλά με ένα βρεγμένο βαμβάκι και συνέχισε τον καθαρισμό του προσώπου σου.

Ενυδάτωση και θρέψη

Οι βλεφαρίδες ακριβώς όπως και τα μαλλιά χρειάζονται ενυδάτωση. Αν εντάξεις στη ρουτίνα σου ένα ενυδατικό serum βλεφαρίδων και το χρησιμοποιείς εντατικά σε καθημερινή βάση θα παρατηρήσεις ότι οι βλεφαρίδες σου θα είναι πιο δυνατές και λαμπερές και θα μεγαλώνουν γρηγορότερα.

Χτένισε τις βλεφαρίδες σου

Μπορείς να φανταστείς πως θα ήταν τα μαλλιά σου αν δεν τα βούρτσιζες ποτέ; Αυτό συμβαίνει στις βλεφαρίδες σου, ειδικά αν είναι πυκνές. Αγόρασε ένα καθαρό βουρτσάκι ή χρησιμοποίησε αυτό που ήδη έχει το serum σου και χτένιζε τις βλεφαρίδες σου καθημερινά. Με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσεις την ανοδική φορά που θέλεις να έχουν και θα διευκολύνεις το μακιγιάζ.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Λιστερίωση στην εγκυμοσύνη: Τα συμπτώματα που πρέπει να γνωρίζετε

xristiana

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη στέβια: Ποια τα οφέλη της και πόσο ασφαλής είναι;

xristiana

ΕΣΑμεΑ: Έναρξη 1ου Παν-Πελοποννησιακού Μαθητικού Διαγωνισμού Diversity Up

xristiana