ΚεντρικήΚοινωνικά

Summer Kids Festival

29/6/2024

Ξεκινά τη Δευτέρα 1η Ιουλίου το Summer Kids Festival, στη Γλυφάδα. Από τις 10 Ιουλίου ξεκινά το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας, με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες. Η ανάρτηση του δημάρχου, Γιώργου Παπανικολάου:

“Ο Ιούνιος φεύγει, το Φεστιβάλ Γλυφάδας έρχεται – και μάλιστα διπλό!

Υποδεχόμαστε τον Ιούλιο με ένα ακόμα συναρπαστικό Φεστιβάλ του Δήμου μας, με πολλή και αγαπημένη μουσική, εξαιρετικό θέατρο και καλό σινεμά.

Το Summer Kids Festival ξεκινά τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου με την Κιβωτό του Νώε στην πλατεία Καραϊσκάκη, συνεχίζεται την Τρίτη με τον Αλαντίν στην πλατεία Μακεδονίας και προχωρά όπως βλέπετε στο πρόγραμμα με παιδικές ταινίες, κουκλοθέατρο και παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών.

Από τις 10 Ιουλίου στο «παιχνίδι» μπαίνουν και οι ενήλικοι, καθώς ξεκινά το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας, με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες. Σύντομα θα παρουσιάσουμε το αναλυτικό πρόγραμμα.

Θυμίζουμε ότι η ώρα έναρξης των εκδηλώσεων είναι στις 8:30 μ.μ. (στις 8:00 για Καραγκιόζη και παιδικό θέατρο και στις 7:30 για κουκλοθέατρο) και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος μας συγκεντρώνει για μια ακόμα χρονιά τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές.

Και αυτό το καλοκαίρι, όλοι οι δρόμοι του πολιτισμού οδηγούν στη Γλυφάδα!

Σας περιμένουμε!”

Πηγή: https://www.notia.gr

Related posts

Πολωνία: Σχεδόν 100 τόνοι νεκρών ψαριών στον ποταμό Όντερ

xristiana

Πανελλήνιες Εκπαιδευτικές Ημερίδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας «Γ. Παπαδάκης» 2024

xristiana

Φεστιβάλ Ρεματιάς 2023: Οι “Νύχτες Αλληλεγγύης” επιστρέφουν με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα

xristiana