21/6/2024
Υλικά
- 3 αυγά
- 75 γραμμάρια βρώμης
- 1 μεγάλη, ώριμη μπανάνα
- 2 κουταλιές της σούπας σκόνη πρωτεΐνηςς
- 2 κουταλιές της σούπας γάλα
- 1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
- ¼ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένη κανέλα
- Λάδι, για το τηγάνι
- ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
- Γιαούρτι
- Μπανάνες σε φέτες
- Σιρόπι σφενδάμου
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Βάλτε τα αυγά, τη βρώμη, την πρωτεΐνη μπανάνας σε σκόνη, το γάλα, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα στο μπλέντερ και χτυπήστε για 1-2 λεπτά μέχρι να γίνει λείο.
Βήμα 2ο
Ζεσταίνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι. Ρίξτε2-3 κουταλιές, αφήνοντας λίγο χώρο μεταξύ τους για να απλωθεί. Μαγειρέψτε για 1-2 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να εμφανίζονται φυσαλίδες στην επιφάνεια και η κάτω πλευρά να πάρει χρώμα. Αναποδογυρίστε και μαγειρέψτε για άλλο ένα λεπτό μέχρι να ψηθούν. Μεταφέρετε σε προθερμασμένο φούρνο για να μείνουν ζεστά και επαναλάβετε με τον υπόλοιπο χυλό.
Βήμα 3ο
Σερβίρετε με μια κουταλιά γιαούρτι, μπανάνα και σιρόπι σφενδάμου.
Πηγή: https://www.vita.gr