ΚεντρικήΟμορφιά

Cloud nails: Όταν τα σύννεφα προσγειώνονται… στα νύχια σας

14/6/2024

Από τα seashell nails μέχρι τα ice cream nails, οι καλοκαιρινές τάσεις στα νύχια για το 2024 είναι πιο παιχνιδιάρικες από ποτέ και τα “cloud nails” δεν μπορούν να λείπουν από τη λίστα των προτάσεων που αξίζει να δοκιμάσετε.

Εμπνευσμένα από τον λαμπερό, γαλάζιο ουρανό με τα λευκά σύννεφα, τα «cloud nails» είναι εντυπωσιακά, χαριτωμένα και αποτελούν μικρά έργα τέχνης που προσδίδουν μια αιθέρια και ονειρική αισθητική στο μανικιούρ σας.

Παρακάτω, θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για την τάση, αλλά και πώς θα τα πετύχετε μόνες σας στο σπίτι -είναι πανεύκολο!

Τι είναι τα “cloud nails”

Τα «cloud nails» είναι, όπως εξηγούν οι nail artists, η εξέλιξη μιας άλλης τάσης που αγαπήθηκε πολύ την προηγούμενη χρονιά, των blueberry milk nails- ένα trend που ξεκίνησε η Sofia Richie Grainge το περασμένο καλοκαίρι κι έγινε αμέσως viral. Τα blueberry milk nails ήταν ένας συνδυασμός πολύ ανοιχτού γαλάζιου χρώματος με μια κρεμώδη, milky σύνθεση που θύμιζε παγωμένα blueberries βυθισμένα σε ένα ποτήρι κρύο γάλα.

Αντίστοιχα, τα cloud nails “θέλουν” μια φρέσκια, baby blue βάση ενώ οι μαλακές καμπύλες των σύννεφων πάνω της δημιουργούν μια αίσθηση χαράς και ελαφρότητας που ταιριάζει απόλυτα στην καλοκαιρινή μας διάθεση.

Αυτός ο συνδυασμός, βέβαια, δεν είναι δεσμευτικός -μπορείτε να πειραματιστείτε και με άλλα χρώματα στη βάση ή ακόμη και στα σύννεφα, όπως μωβ, ροζ ή ακόμη και nude- για να δημιουργήσετε τα δικά σας, custom-made «cloud nails» ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε και σκόνη chrome για λαμπερό αποτέλεσμα.

Πώς θα τα πετύχετε μόνες σας

  • Ξεκινήστε λιμάροντας τα νύχια σας για να τους δώσετε το σχήμα και το μήκος που επιθυμείτε. Έπειτα, εφαρμόστε ένα διάφανο base coat και περιμένετε να στεγνώσει.
  • Εφαρμόστε δύο λεπτές στρώσεις από ένα βερνίκι σε baby blue απόχρωση – περιμένετε λίγα λεπτά να στεγνώσει καλά η πρώτη στρώση για να συνεχίσετε με τη δεύτερη.
  • Στη συνέχεια, πάρτε ένα λευκό βερνίκι λευκό χρώμα κι ένα ειδικό εργαλείο για σχηματισμό κουκκίδων στα νύχια (dotting tool), για να δημιουργήσετε τα σύννεφα. Ρίξτε λίγο από το λευκό βερνίκι σε μια μικρή επιφάνεια ή ένα πολύ μικρό δοχείο και πάρτε λίγο χρώμα με το dotting tool.
  • Κάντε μικρές οριζόντιες γραμμές πάνω σε κάθε νύχι σας, στα σημεία που θέλετε να δημιουργήσετε τα σύννεφα και μετά σχηματίστε πάνω από κάθε γραμμή μικρές κουκκίδες με το dotting tool -φροντίστε οι κουκκίδες να εφάπτονται στις οριζόντιες γραμμές, για να δημιουργηθούν τα σύννεφα. Οι nail artists συνήθως κάνουν τη μεγαλύτερη κουκκίδα στο κέντρο της οριζόντιας γραμμής και δύο μικρότερες δεξιά και αριστερά της κεντρικής κουκκίδας. Να έχετε υπόψη ότι δε χρειάζεται τα συννεφάκια που θα φτιάξετε να είναι τέλεια -άλλωστε ούτε και στον ουρανό είναι.
  • Μόλις ολοκληρώσετε τα μοτίβα, απλώστε ένα διάφανο και λαμπερό top coat και περιμένετε μέχρι να στεγνώσουν πολύ καλά. Τα “cloud nails” σας είναι έτοιμα!

Πηγή: https://www.vita.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.vita.gr

Related posts

Υπνοβασία στα παιδιά: Χρήσιμες συμβουλές για γονείς

xristiana

Η ατμοσφαιρική ρύπανση μπορεί να αρρωστήσει μέσα σε ώρες την καρδιά, ακόμα και στους νέους

xristiana

Bubble Tea

xristiana