ΚεντρικήΟμορφιά

Beach waves: Πώς θα κάνεις τις τέλειες χαλαρές μπούκλες με την ισιωτική σου!

12/6/2024

Οι χαλαρές μπούκλες τύπου beach waves είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και διαχρονικά χτενίσματα του καλοκαιριού. Και αυτό γιατί χαρίζει ένα φυσικό, ατημέλητο αλλά και κομψό hair-look που ταιριάζει τέλεια στο καλοκαιρινό mood της εποχής.

Αν και μπορεί να φαίνεται περίπλοκο, το να δημιουργήσεις αυτές τις μπούκλες με την ισιωτική σου είναι πιο εύκολο απ’ ό,τι νομίζεις. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα και θα πετύχεις το τέλειο κυματιστό εφέ για τα μαλλιά σου στο λεπτό!

Beach waves: Πώς θα κάνεις τις τέλειες χαλαρές μπούκλες με την ισιωτική σου!

  • Προετοίμασε σωστά τα μαλλιά σου. Εφάρμοσε ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν για να προστατεύσεις τα μαλλιά σου από τη θερμότητα της ισιωτικής. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ένα σπρέι υφής ή μια πούδρα όγκου για να δώσεις στα μαλλιά σου περισσότερη υφή και κράτημα.
  • Χώρισε τα μαλλιά σου σε τμήματα. Για να κάνεις τη διαδικασία πιο εύκολη και οργανωμένη, χώρισε τα μαλλιά σου σε τμήματα. Ξεκίνα από το κάτω μέρος και μάζεψε το μπροστινό τμήμα τω μαλλιών σου με ένα κλιπ για να μην σε ενοχλεί.
  • Σχημάτισε τις επιθυμητές μπούκλες. Πάρε μια τούφα μαλλιών περίπου 2-3 εκατοστά πλάτος. Κρατώντας την ισιωτική σου κάθετα, τοποθέτησε την τούφα ανάμεσα στις πλάκες της ισιωτικής, κοντά στις ρίζες. Στη συνέχεια γύρισε την ισιωτική 180 μοίρες μακριά από το πρόσωπό σου και έπειτα τραβήξε την αργά προς τα κάτω. Αυτή η κίνηση θα δημιουργήσει την πρώτη μπούκλα. Επανάλαβε την ίδια διαδικασία για όλες την τούφες.
  • Χαλάρωσε τις μπούκλες. Μόλις ολοκληρώσεις με όλες τις τούφες των μαλλιών, άφησε τις μπούκλες να κρυώσουν για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να χαλαρώσεις τις μπούκλες και να τους δώσεις μια πιο φυσική, beachy εμφάνιση. Αν θέλεις ακόμα πιο χαλαρές μπούκλες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια πλατιά βούρτσα ή μια χτένα με αραιά δόντια.
  • Ολοκλήρωσε και σταθεροποίησε. Για να εξασφαλίσεις ότι οι beach waves θα διαρκέσουν όλη μέρα, εφάρμοσε ένα ελαφρύ σπρέι μαλλιών για κράτημα. Αν προτιμάς μια πιο λαμπερή εμφάνιση, χρησιμοποίησε λίγο σέρουμ ή έλαιο για τα μαλλιά στις άκρες των μαλλιών σου.

Με αυτά τα απλά βήματα, μπορείς να δημιουργήσεις τις τέλειες χαλαρές μπούκλες τύπου beach waves με την ισιωτική σου και να εντυπωσιάσεις με το καλοκαιρινό σου look!

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Όλοι Μαζί Μπορούμε: Δενδροφύτευση Στην Πεντέλη, Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου

xristiana

“Υμηττός 2023”: Ο 23ος Δρόμος Βουνού Έρχεται

xristiana

Οι 3 μεγαλύτερες τάσεις φρυδιών για το 2023 σύμφωνα με την brow expert των celebrities

xristiana