ΚεντρικήΟμορφιά

Aν έχετε μάτια με έντονο καπάκι, αυτός είναι ο τρόπος να εφαρμόσετε το eyeliner σωστά, σαν να σας το έχει βάλει make up artist

28/6/2024

Σας το δείχνει η ειδικός, Katie Jane Hughes, σε ένα εύκολο και κατατοπιστικό tutorial.

Ποια από εμάς δεν λατρεύει μια άψογη γραμμή eyeliner που δίνει cat eye effect στο βλέμμα μας; Η απάντηση είναι όλες, ακόμη και αν το να πετύχουμε την τέλεια εφαρμογή του είναι πολύ δύσκολο.

Σε αυτό το make up tutorial που ακολουθεί, η make up artist, Katie Jane Hughes, δείχνει με απλό τρόπο πώς να πετύχετε την απόλυτη γραμμή eyeliner, αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που έχουν hooded eyes, δηλαδή μάτια που το άνω βλέφαρο είναι εμφανές όταν τα έχετε ανοιχτά.

Το hood σημαίνει κουκούλα και περιγράφει τα μάτια που το κινητό βλέφαρο φαίνεται όταν είναι ανοιχτά, ωστόσο η εφαρμογή δεν διαφέρει και πολύ από την απλή: Η βασική και μοναδική διαφορά είναι πως πρώτα σχεδιάζετε μια γραμμή στην έξω πλευρά των βλεφαρίδων και μετά βάζετε eyeliner. Oυσιαστικά, δίνετε πολλή σημασία στην εξωτερική γωνία του ματιού που είναι εμφανής, καθώς η υπόλοιπη γραμμή του eyeliner λόγω της ανατομίας των ματιών σας πιθανόν να μην φαίνεται.

https://www.instagram.com/reel/CZzKeoGFZFi/embed/captioned/?cr=1&v=14&wp=781&rd=https%3A%2F%2Fwww.newsbeast.gr&rp=%2Fwoman%2Fomorfia%2Farthro%2F11057227%2Fan-echete-hooded-eyes-aftos-einai-o-tropos-na-efarmosete-to-eyeliner-sosta-sa-na-sas-to-echei-valei-make-up-artist#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A1063.2000000476837%7D

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πως να “ματσάρεις” με ένα έξυπνο trick το κραγιόν με το ρουζ σου!

xristiana

Καιρός: «Βράζει» ο τόπος – Πού αναμένονται 40άρια

xristiana

Θεσσαλονίκη: Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού Πάει… Δενδροπόταμο Για Εμβολιασμό Κατά Της COVID-19

xristiana