ΚεντρικήΟμορφιά

5 must-have που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα θαλάσσης σου!

24/6/2024

Η καλοκαιρινή σεζόν είναι εδώ και η τσάντα θαλάσσης είναι ο απόλυτος σύμμαχός σου για τις εξορμήσεις σου στην παραλία. Για να απολαύσεις όμως στο έπακρο τις ημέρες σου κάτω από τον ήλιο, είναι σημαντικό να έχεις μαζί σου μερικά βασικά προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να είσαι άνετη και φυσικά προστατευμένη από τις ακτίνες του ήλιου.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 5 must-have προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα θαλάσσης σου και μην αμελείς να ανανεώνεις το αντηλιακό σου τακτικά και να πίνεις άφθονο νερό για να παραμείνεις υγιής και ενυδατωμένη. 

5 must-have που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα θαλάσσης σου!

  1. Αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας (SPF). Η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη για την υγεία του δέρματός σου. Επέλεξε λοιπόν ένα αντηλιακό με SPF 30 ή υψηλότερο για το πρόσωπο και ένα για το σώμα αντίστοιχα και φρόντισε να το εφαρμόζεις κάθε δύο ώρες, ειδικά μετά από κολύμπι ή εφίδρωση. Μην ξεχνάς να καλύπτεις όλα τα εκτεθειμένα σημεία, συμπεριλαμβανομένων των αυτιών, της μύτης και των ποδιών.
  2. Ενυδατική κρέμα ή τζελ αλόης. Μετά από αρκετές ώρες κάτω από τον ήλιο, το δέρμα σου χρειάζεται ενυδάτωση. Η αλόη βέρα είναι ιδανική για να καταπραΰνει και να ενυδατώνει το δέρμα, προσφέροντας ανακούφιση από τυχόν ηλιακά εγκαύματα. Μια καλή ενυδατική κρέμα θα βοηθήσει επίσης στην αποκατάσταση της φυσικής υγρασίας του δέρματος.
  3. Καπέλο και γυαλιά ηλίου. Ένα καπέλο με φαρδύ γείσο και ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου είναι απαραίτητα για την προστασία των ματιών και του προσώπου σου από τις βλαβερές ακτίνες UV. Τα γυαλιά ηλίου με UV προστασία θα προστατεύσουν τα μάτια σου, ενώ το καπέλο θα προσφέρει την απαραίτητη σκιά, που θα θωρακίσει το πρόσωπό σου.
  4. Επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι νερού. Η ενυδάτωση είναι κλειδί κατά τη διάρκεια της παραμονής σου στην παραλία. Ένα επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι νερού θα σε βοηθήσει να διατηρείς το νερό σου δροσερό και να παραμένεις ενυδατωμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  5. Πετσέτα θαλάσσης και παρεό. Μια μεγάλη, απορροφητική πετσέτα θαλάσσης είναι απαραίτητη για να στεγνώνεις το σώμα σου μετά το κολύμπι και να χαλαρώνεις στην άμμο. Το παρεό είναι επίσης πολυ-χρηστικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάλυμμα για την πετσέτα ή ακόμα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να καθίσεις πάνω σε αυτό.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από το Δημοτικό Ωδείο Φιλοθέης στον Ι.Ν Αγίας Σοφίας

xristiana

10 τροφές που ενισχύουν την όραση (video)

xristiana

Ενημερωτική Εκδήλωση Για Την Άνοια

xristiana