ΚεντρικήΟμορφιά

4+1 «θαυματουργικά» ροφήματα για να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα με τον πιο φυσικό τρόπο!

7/6/2024

Η κυτταρίτιδα είναι ένα από τα πιο κοινά αισθητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σήμερα. Παρότι όμως υπάρχουν πολλές εξειδικευμένες θεραπείες με δράση κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού πολλές είναι εκείνες που προτιμούν πιο φυσικές λύσεις για να αντιμετωπίσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Μια από αυτές είναι τα ροφήματα με σπιτικά και φυτικά συστατικά που μπορούν να σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα με απόλυτα φυσικό τρόπο. Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από αυτά.

4+1 «θαυματουργικά» ροφήματα για να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα με τον πιο φυσικό τρόπο!

  • Πράσινο τσάι. Γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και την ικανότητά του να αυξάνει τις καύσεις του μεταβολισμού το πράσινο τσάι βοηθά στη διάσπαση των λιπών και στη μείωση της κατακράτησης υγρών, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της κυτταρίτιδας. Φρόντισε λοιπόν να καταναλώνεις 2-3 φλιτζάνια την ημέρα για να δεις ορατά αποτελέσματα.
  • Νερό με λεμόνι. Η ενυδάτωση είναι κλειδί στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, και το νερό με λεμόνι είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ξεκινήσεις τη ημέρα σου. Και αυτό γιατί το λεμόνι βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού και στην εξισορρόπηση του pH. Πιες λοιπόν ένα ποτήρι νερό με φρέσκο χυμό λεμονιού κάθε πρωί για έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.
  • Τσάι από πικραλίδα. Η πικραλίδα είναι γνωστή για τις διουρητικές της ιδιότητες και την ικανότητά της να απομακρύνει τις τοξίνες από τον οργανισμό. Αυτό βοηθά στη μείωση της κατακράτησης υγρών και στη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας. Ένα φλιτζάνι τσάι από πικραλίδα την ημέρα μπορεί να κάνει θαύματα.
  • Χυμός από μούρα. Τα μούρα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C, που βοηθούν στη βελτίωση της παραγωγής κολλαγόνου και στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών. Έτσι, ένα ποτήρι από φρέσκο χυμό από μούρα καθημερινά μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της κυτταρίτιδας.
  • Smoothie με πράσινα λαχανικά. Τα πράσινα λαχανικά όπως το σπανάκι και το λάχανο είναι γεμάτα θρεπτικά συστατικά και φυτικές ίνες που βοηθούν στην αποτοξίνωση του οργανισμού και στη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας. Γι’ αυτό και ένα smoothie με πράσινα λαχανικά μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό πρωινό που θα σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα.

Ενσωματώνοντας αυτά τα ροφήματα στην καθημερινότητά σου και συνδυάζοντάς τα με υγιεινή διατροφή και τακτική άσκηση, θα δεις σύντομα ορατά αποτελέσματα στη μείωση της κυτταρίτιδας. Άλλωστε η φύση προσφέρει απλόχερα τα πολύτιμα συστατικά της για μια πιο υγιή και όμορφη επιδερμίδα!

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος

xristiana

«Οι Επείγουσες Νοσοκοκομειακές Λοιμώξεις»

xristiana

Μπορούν οι ψεύτικες βλεφαρίδες και τα extensions να βλάψουν τις φυσικές σας βλεφαρίδες;

xristiana