ΚεντρικήΚοινωνικά

Όλα έτοιμα για το φεστιβάλ COMIC CON της Κρήτης

6/6/2024

Το φεστιβάλ COMIC CON της Κρήτης το μεγαλύτερο φεστιβάλ κόμικς στην Ελληνική περιφέρεια πραγματοποιείται στο Ηράκλειο με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Κάθε χρόνο καλύτερο! Κάθε χρόνο μεγαλύτερο! Κάθε χρόνο πιο πλούσιο! Για δύο ημέρες, 8 και 9 Ιουνίου, το Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου θα γεμίσει με χάρτινους (και όχι μόνο…) ήρωες για μικρούς και μεγάλους.

Καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, τα μεγαλύτερα καταστήματα κόμικς, και εκθέτες του χώρου, δίνουν ραντεβού με το κοινό της Κρήτης αυτόν το Ιούνιο.

Πάνω από 60 περίπτερα σας περιμένουν για να γνωρίσετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, και να γνωρίσετε τον κόσμο και την τέχνη των κόμικς, manga, anime και τα πάντα γύρω απο την pop culture. Όχι μόνο αυτά βέβαια! Στο πρόγραμμα του φεστιβάλ θα υπάρχουν:

Events Card games tournaments Επιτραπέζια παιχνίδια Ομιλίες Workshops Προβολές Σάββατο βράδυ το μεγάλο πάρτι με ζωντανή μουσική από τους αγαπημένους Lollipop, και την μουσικό-κωμική υπερπαραγωγή ΜΗ-ΑΣΜΑΤΑ με τους Αλέξανδρο Χαριζάνη και Θάνο Αυγερινό! Κυριακή βράδυ το μεγαλύτερο Cosplay event της Κρήτης! Είσοδος ελεύθερη.

Πηγή: www.Entospolis.gr

Related posts

10ο Συμπόσιο ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.: Φόρος τιμής στο Έτος Μικρασιατικού Ελληνισμού

xristiana

Πώς να κάνεις σεσουάρ στα μαλλιά χωρίς να ιδρώνεις

xristiana

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στη Σάμο

xristiana