News ΑΜΕΑΚεντρική

Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ: Καλοκαιρινό bazaar στη Βουλιαγμένη

9/6/2024

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» διοργανώνει το πιο ξεχωριστό καλοκαιρινό γεγονός, το  «Riviera Shopping for a Good Cause», σε έναν από τους πιο μαγευτικούς χώρους της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, στη Βουλιαγμένη.

Από τις 12:00 ως τις 21:00, με την πιο καλοκαιρινή διάθεση, και με 60 κορυφαίες εταιρείες στο πλευρό μας, το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» πραγματοποιεί το πιο χαρούμενο shopping event της πόλης, όπου με θέα την θάλασσα, θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις καλοκαιρινές αγορές σας, προσφέροντας παράλληλα την αγάπη και τη στήριξή σας στα παιδιά!

Μαγιώ, καφτάνια, σανδάλια, τσάντες, ρούχα, είδη διακόσμησης σπιτιού, καλλυντικά, παιδικά, κοσμήματα κι αξεσουάρ γνωστών και αγαπημένων brands και πολλά ακόμα υπέροχα καλοκαιρινά είδη θα βρείτε στο ξεχωριστό shopping event που θα πραγματοποιηθεί σε δύο επίπεδα, στους χώρους του κτιρίου Ναυσικά, στον 5ο και 6ο όροφο, καθώς και στον εξωτερικό χώρο του “Nafsika Plateia”.

Όλα τα μοναδικά custommade καλοκαιρινά προϊόντα, που με πολύ έμπνευση και κέφι επέλεξε η ομάδα του eshop της ΕΛΠΙΔΑΣ,με την αγορά των οποίων στηρίζετε το έργο του Σωματείου, θα είναι διαθέσιμα, ενώ στο περίπτερο του Σωματείου θα βρείτε μοναδικές δημιουργίες των εταιρειών Havaianas και MCM που για πρώτη φορά συνεργάζονται με το Σωματείο μας.

Παράλληλα, παρόντα θα είναι 54 αγαπημένα brands, και συγκεκριμένα: ΑLLABOUTEVEALOSEYEWEARCABINETANGELINAANTONIAKARRAAtoJ, BIGLITTLEONESBLEECKER & LOVEDRVILLYSKINCAREEYEQOPTICALSTORESELEGANCEFINELYFRAMEDCREATIONSFRENCHIEFRESHLINEGIORGIAPHAPPYNESGRHEALTHIONIBOMARACA, ÎLEDESRÊVESKAFTANICLOTHESKESSARISKIOHNEKOKUCONCEPTLALAOUNISLOVEFORWAVESLOVEITMARCHTHEBRANDMARIANNALEMOSMARIERAXEVSKYMARIETTACHROUSALAMRSZEBRAMYKOCOSNAKASCONCEPTOCEANHEROPAJATOQUILLAPARKHOUSEREMEDI, REVEDELAMAISON, ROSINAPERFUMERYSECRETGARDENSERKOSSISSYFEIDAINTERIORSSTORYBOOKSUPERBSUBURBTHEMAMACITASTORETHEMOJOWORLDTHERINOSTIKITIKITINYTWOMONKEYSVALIAGABRIELVENETIAVILDIRIDISVSTZINAGMARIAZOUPOU. Και οι 54 εταιρείες θα διαθέσουν μέρος των εσόδων τους για την ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ».

Παράλληλα με τις αγορές σας, σας περιμένουν πολλές γλυκιές υπέροχες εκπλήξεις από τις εταιρείες: 3 Ε που θα προσφέρει δωρεάν χυμούς για τους μικρούς μας φίλους, τα ζαχαροπλαστεία Fresh και ARMENONVILLE που θα προσφέρουν γλυκίσματα, τα CHILLBOXμε δωρεάν παγωτό για μικρούς και μεγάλους,  η εταιρεία PLATIS με κεράσματα για τους μικρούς μας φίλους και τα καταστήματα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής ΕΞΗ που θα προσφέρουν όλα τα έσοδα της ημέρας στο Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ!  Μαζί μας θα είναι και φέτος οι BARTENDERSμε αρωματικό καφέ,  δροσιστικά ροφήματα, αναψυκτικά και ποτά, προσφέροντας μέρος από τα έσοδα της ημέρας στο Σωματείο μας.

Στο πλευρό μας θα είναι και ο ραδιοφωνικός σταθμός Δρόμος 89.8 με τον Πέτρο Πολυχρονίδη ο οποίος θα κάνει ζωντανά την εκπομπή του από τον χώρο της εκδήλωσης, από τις 14.00 έως τις 18.00, έχοντας  οργανώσει πολλές εκπλήξεις!

Στον χώρο θα υπάρχει παιδική απασχόληση από την εταιρεία COWABUNGAMoutzoures τις ώρες 12:00-19:00 με πρωτότυπες δραστηριότητες όπως: Face painting, Arts & Crafts (photo booth activity, ζωγραφική, κατασκευή μπρελόκ & κατασκευή ονειροπαγίδας)  και πολλές ακόμα φανταστικές δράσεις για τους μικρούς επισκέπτες του RivieraShoppingforaGoodCause!

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας για να στείλουμε το πιο δυνατό μήνυμα αγάπης στηρίζοντας τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους!

Related posts

ΦΡΑΝΤΑάless…γιατί σκοτάδι στο φως;

xristiana

Κοφτερό μυαλό: Πώς σκέφτονται οι 65αρηδες που ανακτούν τη «χαμένη» μνήμη

xristiana

Αϊ Νικόλα μου να σου ζητήσω μια χάρη…

xristiana