ΚεντρικήΚοινωνικά

Μουσικό αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο “Επειδή σ’ αγαπώ” στην Πεντέλη

17/6/2024

Ο Δήμος Πεντέλης προσκαλεί τους πολίτες στο μουσικό αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο “Επειδή σ’ αγαπώ’” με τη συμμετοχή της χορωδίας Ενηλίκων Δήμου Πεντέλης, του Εργαστηρίου Φωνητικής Δήμου Πεντέλης και της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Πεντέλης την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 και ώρα 21.00, στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας της Δ.Κ. Πεντέλης (Λ. Βύρωνος 3 – Πεντέλη).

Καλλιτεχνική Επιμέλεια – Διδασκαλία: Κατερίνα Παπακωνσταντίνου

Ενορχήστρωση: Γιώργος Αναστασόπουλος

Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων, υπό την διδασκαλία της Σταυρούλας Παπακωνσταντίνου.

“Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην ατμοσφαιρική σκηνή του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας την παιδική χορωδία, τη χορωδία ενηλίκων και το εργαστήρι φωνητικής του Δήμου μας που έρχονται να ενωθούν με την παιδική χορωδία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων σε ένα μουσικό αφιέρωμα που μας δίνει την αφορμή να ταξιδέψουμε μέσα από τους στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου, αλλά πάνω από όλα την πιο συγκινητική αφετηρία στην έναρξη των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων – αυτή των παιδιών μας”, δήλωσε σχετικά η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Άρτεμις Αργύρη.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

COVID-19: Οι μισοί που νοσηλεύθηκαν έχουν τουλάχιστον ένα σύμπτωμα μετά από δύο χρόνια

xristiana

COP 28: Συμμετοχή της ΕΔΕΥΕΠ στην εκδήλωση «Harvesting the Wind Power of Greek Seas»

xristiana

Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν παραλείπετε το πρωινό (video)

xristiana