ΚεντρικήΟμορφιά

Με αυτά τα τρία χτενίσματα θα βγείτε ασπροπρόσωπες σε κάθε περίσταση

11/6/2024

Eπιπλέον, μπορείτε να τα φτιάξετε μόνες στο σπίτι- τι άλλο να ζητήσετε;

Κείμενο: Έλενα Φάκου

Αρκετές φορές αναζητάμε ένα κομψό χτένισμα για να παραβρεθούμε σε μια επίσημη περίσταση ή σε κάποιο κάλεσμα, αλλά ιδανικά να μπορούμε να το κάνουμε μόνες μας, είτε επειδή δεν θέλουμε να πάμε στο κομμωτήριο είτε επειδή δεν έχουμε το χρόνο. Είναι δυνατόν αυτό για όσες από εμάς δεν έχουμε τα καλύτερα skills;

Η απάντηση είναι ναι, καθώς υπάρχουν εύκολα και καλαίσθητα χτενίσματα, τα οποία γίνονται εύκολα χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικία και το στιλ τους. Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι αυτά τα τρία χτενίσματα που θα φτιάξετε εύκολα στο σπίτι μόνες σας και θα προκαλέσουν θετική εντύπωση όπου κι αν βρεθείτε.

High Bun

Ένας ψηλός κότσος δε μπορεί ποτέ να είναι λάθος. Είτε sleek είτε messy, ανάλογα με το γενικότερο look σας, αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και δείχνει πάντα κομψός και ενημερωμένος. Μπορείτε εύκολα να τον πετύχετε μόνες σας στο σπίτι, καθώς δε χρειάζεται ιδιαίτερες ικανότητες για να πιάσετε τα μαλλιά σας ψηλά, να τα στρίψετε και να τα στερεώσετε με φουρκέτες.

Ponytail

H αλογοουρά, είτε ψηλή είτε χαμηλή, είναι ένα κυριολεκτικά πανεύκολο χτένισμα το οποίο στέκεται άξια σε κάθε περίσταση, από την πιο απλή μέχρι την πιο επίσημη. Μπορείτε να την αναβαθμίσετε με κάποιο αξεσουάρ όπως ένας μαύρος φιόγκος που είναι μεγάλη τάση αυτή τη σεζόν ή χτενίζοντας την άκρη της αλογοουράς με μια κλίση, τη γνωστή και ως hair flip.

Ηalf up half down

Kαθώς τα προηγούμενα δύο χτενίσματα απευθύνονται σε γυναίκες με πιο μακριά μαλλιά, βάλαμε στην τριάδα και ένα χτένισμα που μπορεί επίσης πανεύκολα να γίνει και σε πιο κοντά μαλλιά. Είναι το πιάσιμο μισά μισά, με τα μαλλιά να είναι μερικά πιασμένα πάνω και τα υπόλοιπα αφημένα κάτω. Με το σωστό τρόπο, μπορεί να ολοκληρώσει κάθε εμφάνιση και να μην έχει να ζηλέψει τίποτα.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

«Ηλέκτρα»: Παράταση τριών μηνών για τη θωράκιση των δημοσίων κτιρίων – Ποιες δαπάνες δεν είναι επιλέξιμες

xristiana

Πώς μπορεί η διατροφή να βοηθήσει την περίοδο της εμμηνόπαυσης;

xristiana