ΚεντρικήΟμορφιά

Με αυτά τα κόλπα θα μυρίζεις όμορφα ακόμη και χωρίς να φοράς άρωμα!

23/6/2024

Η αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαρότητας δεν προϋποθέτει πάντα την εφαρμογή ενός αρώματος. Και αυτό γιατί υπάρχουν πολλά φυσικά κόλπα αλλά και κάποια εύκολα τρικ που μπορείς να υιοθετήσεις για να μυρίζεις υπέροχα όλη την ημέρα.

Πώς θα το κάνεις αυτό; Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές, που θα χαρίσουν μια υπέροχη μυρωδιά στο δέρμα σου και θα σε κάνουν να νιώθεις φρέσκια και δροσερή από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να χρειαστεί καν να ψεκάσεις το άρωμά σου.

Με αυτά τα κόλπα θα μυρίζεις όμορφα ακόμη και χωρίς να φοράς άρωμα!

  • Ακολούθησε μια σωστή υγιεινή. Η βασική αρχή για να μυρίζεις όμορφα είναι η καλή υγιεινή. Φρόντισε λοιπόν να κάνεις καθημερινό ντους, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε περιοχές που ιδρώνουν περισσότερο, όπως: οι μασχάλες και τα πόδια. Για ένα απαλό και διακριτικό άρωμα χρησιμοποίησε ένα ήπιο σαπούνι που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σου, το οποίο χάρη στο ελαφρύ του άρωμα θα προσφέρει μια φρέσκια μυρωδιά στο δέρμα σου.
  • Επένδυσε σε μια αρωματική λοσιόν σώματος. Η ενυδάτωση του δέρματος είναι απαραίτητη για να διατηρήσεις τη φρεσκάδα του. Επίλεξε λοιπόν λοσιόν ή κρέμες σώματος με ευχάριστο άρωμα, όπως βανίλια, καρύδα ή λεβάντα, που η μυρωδιά τους διαρκεί περισσότερο όταν το δέρμα είναι καλά ενυδατωμένο.
  • Χρησιμοποίησε ένα αποσμητικό σώματος. Τα αντιιδρωτικά και τα αποσμητικά είναι αποτελεσματικά για την καταπολέμηση της κακοσμίας. Προτίμησε προϊόντα χωρίς σκληρές χημικές ουσίες, με φυσικά συστατικά όπως αλόη, λεβάντα ή τσάι δέντρου. Αυτά τα προϊόντα βοηθούν στον έλεγχο του ιδρώτα και προσφέρουν μια διακριτική ευωδία.
  • Προτίμησε ρούχα από φυσικά υλικά. Τα ρούχα που επιλέγεις παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στο να μοσχομυρίζεις. Γι’ αυτό το λόγο προτίμησε ρούχα από φυσικά υλικά, όπως βαμβάκι ή λινό, τα οποία επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει καλύτερα και απορροφούν τον ιδρώτα, μειώνοντας έτσι την κακοσμία.
  • Ενυδάτωση τον οργανισμό σου με την κατάλληλη διατροφή. Η διατροφή μπορεί να επηρεάσει τη μυρωδιά στο σώμα σου. Απόφυγε λοιπόν τα τρόφιμα που μπορούν να προκαλέσουν κακοσμία, όπως το σκόρδο και τα πικάντικα φαγητά. Αντίθετα, προτίμησε φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Επίσης, η κατανάλωση άφθονου νερού βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και διατηρεί το σώμα σου ενυδατωμένο και φρέσκο.
  • Επέλεξε αρωματικά έλαια. Τα φυσικά αρωματικά έλαια είναι μια εξαιρετική εναλλακτική εάν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο άρωμα, ειδικά το καλοκαίρι. Επέλεξε έλαια όπως λεβάντα, τριαντάφυλλο ή εσπεριδοειδή, απλώνοντάς τα σε σημεία σφυγμού όπως οι καρποί και ο λαιμός. Αυτά τα έλαια χαρίζουν μια ήπια και φυσική ευωδία που διαρκεί.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δικτύωση του ΚΔΗΦ ΑμεΑ με το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας

xristiana

Δυνατή άμυνα και άλλα 8 οφέλη για όσους ξεκινούν έτσι τη μέρα τους

xristiana

Ανοίγει Τις Πύλες Της Η 35η Ανθοκομική Έκθεση

xristiana