ΚεντρικήΟμορφιά

Μαλλιά: 6+1 εύκολα χτενίσματα για την παραλία

6/6/2024

Ο Ιούνιος μπήκε και οι αποδράσεις στην παραλία έχουν ήδη ξεκινήσει. Εκτός από τα αντηλιακά και τα μαγιό που θα πάρετε μαζί σας, θα πρέπει να σκεφτείτε και τι χτένισμα θα κάνετε, για να είστε στιλάτες ακόμη και στο beach bar. Εμείς για να σας διευκολύνουμε, συγκεντρώσαμε 6+1 χτενίσματα με βαθμό δυσκολίας 0, που θα χρειαστούν μόλις λίγα λεπτά από τον χρόνο σας. Ανακαλύψτε τα παρακάτω και μεταμορφώστε τα μαλλιά σας με το δικό σας αγαπημένο beach hairstyle!

Κορδέλα στα μαλλιά

Το ελαφρύ αεράκι μπορεί να γίνει λίγο ενοχλητικό για εσάς και… τα μαλλιά σας στην παραλία. Γι’ αυτόν τον λόγο, φορέστε μια κορδέλα στα μαλλιά, η οποία θα τα κρατήσει μακριά από το πρόσωπό σας, για να κάνετε τις βουτιές σας και ηλιοθεραπεία ανενόχλητες -ή απλώς φροντίστε να έχετε μία στην τσάντα θαλάσσης σας για παν ενδεχόμενο.

Αλογοουρά-πλεξούδα

Κάντε την αλογοουρά σας πιο ενδιαφέρουσα δημιουργώντας μια πλεξούδα με αυτήν. Αφού πιάσετε τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή αλογοουρά, πλέξτε τις τούφες σας, για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο braided ponytail. Επιλέξτε ένα oversized scrunchie, για να πιάσετε τα μαλλιά σας για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα ή ένα λαστιχάκι στο ίδιο χρώμα με τα μαλλιά σας, εάν θέλετε κάτι πιο διακριτικό.

Ατημέλητο σινιόν

Είναι το πιο εύκολο χτένισμα της λίστας και γίνεται σε χρόνο dt. Πιάστε ψηλά τα μαλλιά σας σε ένα ατημέλητο σινιόν και στερεώστε το με ένα scrunchie. Μπορείτε να τραβήξετε και μερικές τούφες από διάφορα σημεία του κεφαλιού για ένα απόλυτα messy look.

Dad hat

Τα καπέλα είναι must φέτος και είναι τέλεια ακόμη και για τα χτενίσματα που θα κάνετε στην παραλία. Αφήστε τα μαλλιά σας κάτω και φορέστε ένα dad hat, ενώ εάν η θερμοκρασία έχει χτυπήσει «κόκκινο», μπορείτε ακόμη και να τα πιάσετε σε ένα χαμηλό σινιόν και να φορέσετε από πάνω το καπέλο.

Με μαντήλι

Αφήστε τα μαλλιά σας ανέμελα κάτω και φορέστε ένα μαντήλι στο print που σας αρέσει για μια πιο boho εμφάνιση. Πειραματιστείτε και με την υφή των μαλλιών σας είτε ισιώνοντάς τα είτε δημιουργώντας χαλαρούς κυματισμούς.

Διπλή πλεξούδα

Εάν θέλετε να παραλλάξετε την κλασική αλογοουρά και να της χαρίσετε ένα παιχνιδιάρικο twist, μπορείτε να πιάσετε κανονικά την αλογοουρά σας, στο ύψος του αυχένα, και να δημιουργήσετε αντί για μία, δύο πλεξούδες! Στερεώστε τες με λαστιχάκια στο ίδιο χρώμα με τα μαλλιά σας, για να αφήσετε τις πλεξούδες να κλέψουν όλη την παράσταση.

Sleek σινιόν

Τα sleek σινιόν είναι πάντα in και κομψά και μπορούν να σταθούν ακόμη και στην παραλία ή την πισίνα. Δημιουργήστε το σινιόν σας στο ύψος που θέλετε και μετά με μια οδοντόβουρτσα και λακ στρώστε τυχόν φύτρες που πετάνε, για να αποκτήσετε αυτό το σούπερ λείο αποτέλεσμα.

Πηγή: https://www.vita.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δελτίο ειδήσεων 6/8

xristiana

Πορτοκάλι: Τα σημαντικά οφέλη συν κάποια facts που δεν γνωρίζετε

xristiana

Πανσέληνος Ιουνίου: Τα 2 ζώδια που θα αναμετρηθούν με το συναίσθημα στο φεγγάρι της Φράουλας

xristiana