ΚεντρικήΟμορφιά

Λευκά νύχια: Ποιος είπε ότι είναι βαρετά; Τα σχέδια που θα σας πείσουν να τα δοκιμάσετε

17/6/2024

Το λευκό βερνίκι νυχιών αυτό το καλοκαίρι αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι κάθε άλλο παρά βαρετό είναι. Η Selena Gomez, η Cardi B, η JLo και η Taylor Swift είναι μερικές μόνο από τις διασημότητες που έχουν δείξει την αγάπη τους για το συγκεκριμένο χρώμα και αυτή είναι η καλύτερη αφορμή για να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Αντλήστε έμπνευση από τα παρακάτω σχέδια και δημιουργήστε τις πιο κομψές εμφανίσεις.

Mix & Match

Η μίξη διαφόρων μοτίβων πάνω σε μια λευκή βάση θα σας χαρίσει το πιο μοδάτο μανικιούρ για φέτος το καλοκαίρι. Για να αποκτήσετε αυτό το nail look, ξεκινήστε με μια λευκή βάση και σχηματίστε διαφορετικά μοτίβα, όπως καρό ή ρόμβους, πάνω σε κάθε νύχι. Πειραματιστείτε με τα χρώματα των σχεδίων, για να πετύχετε το πιο funky μανικιούρ.

Micro γαλλικό

Για να κάνετε το κλασικό γαλλικό λίγο πιο ενδιαφέρον, υιοθετήστε αυτήν την ιδέα που είναι άκρως μίνιμαλ και κομψή. Εφαρμόστε μια υπόλευκη απόχρωση στη βάση των νυχιών και σχηματίστε πολύ μικρές γραμμές -όπως στο γαλλικό- στις άκρες των νυχιών με ένα καθαρό λευκό χρώμα, για να δημιουργήσετε το απόλυτο micro french mani.

Πέρλες & στρας

Αυτό το λευκό μανικιούρ είναι μονόχρωμο, αλλά «παίζει» με τη διαφάνεια και τη λάμψη. Ξεκινήστε με μια στρώση από το αγαπημένο σας λευκό βερνίκι νυχιών και προσθέστε από πάνω λίγη σκόνη chrome. Στη συνέχεια, κολλήστε μικροσκοπικές πέρλες ή στρας σε διάφορα σημεία των νυχιών για ένα σούπερ λαμπερό αποτέλεσμα.

Μαύρο & άσπρο

Το μαύρο και το άσπρο πάνε μαζί, οπότε σκεφτείτε να τα συνδυάσετε στο μανικιούρ σας. Βάψτε τα νύχια σας σε λευκό χρώμα και στη συνέχεια σχεδιάστε διάφορες καμπύλες πάνω στα νύχια με μαύρο χρώμα, για να δώσετε μια arty διάσταση στο μανικιούρ σας.

Vanilla girl

Για να ξεφύγετε λίγο από το κλασικό λευκό μανικιούρ, μπορείτε να αντικαταστήσετε το λευκό με την απόχρωση της βανίλιας που είναι πιο μπεζ. Εφαρμόστε τη σε όλα τα νύχια χωρίς κάποιο σχέδιο και αμέσως θα έχετε το πιο κομψό μανικιούρ του καλοκαιριού!

Φράουλες

Ετοιμαστείτε για ένα “strawberry girl” καλοκαίρι με αυτό το χαριτωμένο μανικιούρ. Βάψτε τα νύχια σας λευκά και προσθέστε από πάνω μικρά αυτοκόλλητα με φράουλες, για να κάνετε το mani σας φρουτένιο και άκρως παιχνιδιάρικο.

Πουά

Διακοσμήστε τα φυσικά σας νύχια με μικρές λευκές κουκκίδες, για να πετύχετε το πιο όμορφο πουά μανικιούρ. Το συγκεκριμένο στιλ μπορεί να γίνει είτε σε κοντά είτε σε μακριά νύχια, οπότε κινηθείτε με βάση τα γούστα σας -εξάλλου, το τελικό look θα είναι απλά τέλειο ό,τι κι αν διαλέξετε!

Πηγή: https://www.vita.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.vita.gr

Related posts

Αγία Νίνα η Ισαπόστολος

xristiana

Έρευνα: Η έλλειψη ύπνου κάνει τους ανθρώπους λιγότερο γενναιόδωρους και πιο αντικοινωνικούς

xristiana

Οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001

xristiana