ΚεντρικήΟμορφιά

Καλοκαιρινό office look: Τι φοράμε στο γραφείο τώρα που πιάνει ζέστη

12/6/2024

Πρέπει να συνδυάζει επαγγελματισμό με άνεση, λαμβάνοντας υπόψη τις υψηλές θερμοκρασίες.

Αναζητάτε μερικές ιδέες για να ανανεώσετε την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σας για το γραφείο; Aν ναι, εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε ευκολοφόρετα κομμάτια, με τα οποία θα αναβαθμίσετε το office look σας. Τα ρούχα για ένα εργασιακό περιβάλλον, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, πρέπει να εξυπηρετούν αρκετούς σκοπούς: Να είναι άνετα, κομψά, μοντέρνα και να μην σας ζεσταίνουν.

Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να επιλέξετε ελαφριά, αναπνεύσιμα υφάσματα και να κρατήσετε το look σας κλασικό και επαγγελματικό με διακριτικά αξεσουάρ και κατάλληλα υποδήματα, χωρίς ωστόσο να γίνετε βαρετές. Πάντα υπάρχουν πιο μοντέρνα πατρόν και σύγχρονα αξεσουάρ για να δώσετε ένα twist στο ούτως ή άλλως επιτηδευμένο look γραφείου που έχει συγκεκριμένο ύφος.

Τι μπορείτε να αγοράσετε

Φορέματα που φτάνουν τουλάχιστον μέχρι το γόνατο ή λίγο πιο κάτω είναι κατάλληλα για το γραφείο. Επιλέξτε υφάσματα όπως βαμβάκι, λινό ή ελαφρύ ζέρσεϊ. Μπορείτε να βάλετε φορέματα χωρίς μανίκια, αρκεί να μην είναι υπερβολικά αποκαλυπτικά.

@daniellephe

What to wear to the office this summer 👩🏼‍💼👩🏼‍💼 #interns #corporate #officeoutfit #internoutfits #ootd

♬ original sound – DaniellePheloung

Ιδανικές για το καλοκαίρι είναι και οι παντελόνες, καθώς είναι ευρύχωρες και άνετες. Επιλέξτε ελαφριά υφάσματα και συνδυάστε τις με κομψά τοπ. Εναλλακτικά, επιλέξτε ζιπ κιλότ που έχουν πιο κοντό μήκος και είναι εξίσου άνετες και στιλάτες.

Όσον αφορά τις φούστες, η καλύτερη επιλογή είναι αυτές σε κλασική γραμμή που φτάνουν μέχρι το γόνατο, ωστόσο μπορείτε να φορέσετε και πιο μακριές, αρκεί να προσέξετε το ύφασμα και το μοτίβο τους.

Επιλέξτε μπλούζες από βαμβάκι, λινό ή μεταξωτά υφάσματα. Προτιμήστε τοπ που καλύπτουν καλά τους ώμους και το ντεκολτέ. Για πιο επίσημες περιστάσεις, ένα ελαφρύ σακάκι από βαμβάκι ή λινό είναι ιδανικό. Επειδή, όπως όλοι γνωρίζουμε, ο κλιματισμός στο περιβάλλον του γραφείου είναι ψυχρός, μπορείτε εναλλακτικά να φορέσετε κι ένα cardigan για να μην κρυώνετε.

Προτιμήστε loafers, που είναι κομψά και άνετα, κατάλληλα για το γραφείο, μπαλαρίνες που είναι άνετες και κλασικές, καθώς και oxfords για ένα πιο επίσημο και στιλάτο look. Αν δεν είστε πολύ σίγουρες για τον τρόπο που θα τα συνδυάσετε ή για το κατά πόσο το dress code της δουλειάς το επιτρέπει, αφήστε καλύτερα στην άκρη τα sneakers. Tέλος, αν επιθυμείτε να φορέσετε ανοιχτά παπούτσια, προτιμήστε σανδάλια που καλύπτουν τα περισσότερα μέρη του ποδιού και έχουν χαμηλό τακούνι, mules ή slingbacks με χαμηλό τακούνι kitten.

@ooliviamiller

8 workwear outfits for my corporate queens 🙋🏻‍♀️ these are outfits I wear work as a management consultant #officewear #workoutfits #corporateoutfits #workfashion #officefashion

♬ Feel Good Inc x Fellas In Paris – Jason

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή βίντεο: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Μεγάλη δράση δενδροφύτευσης στην Ανθούσα

xristiana

«Η Φάρσα της Αποκριάς»: Παράσταση με τον Καραγκιόζη στο Μαρούσι

xristiana

WWF: To Ταμείο Απωλειών και Ζημιών προκαταβολή για την κλιματική δικαιοσύνη

xristiana