ΚεντρικήΚοινωνικά

“Θερινό Σινεμά ο Παράδεισος” συναυλία της ορχήστρας “CON FUOCO” στις 19/6 στο Άλσος της Τράπεζας (Τούμπας)

17/6/2024

Η ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης «Con Fuoco», παρουσιάζει την καλοκαιρινή συναυλία  “Θερινό Σινεμά ο Παράδεισος” την Tετάρτη 19 Ιουνίου στις 21:00 στο  Άλσος της Τράπεζας (Τούμπας) Θέρμης, πλησίον Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού. Η ορχήστρα  Con Fuoco εξερευνά τα όρια της δύναμης της μουσικής όταν αυτή συνεργάζεται με την εικόνα, και μας παρασύρει σε καλλιτεχνικές και αισθητικές περιπέτειες.

Τόσο μέσα από τη μικρή, όσο και μέσα από τη μεγάλη οθόνη. Όταν η μουσική αναλαμβάνει να δώσει σχήμα στις ιδέες του σκηνοθέτη, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα σε κάθε ξεχωριστή σκηνή, συνθέτοντας εν τέλει όλες τις σκηνές και τις ενότητες, ώστε να εξυπηρετήσει την κεντρική ιδέα του έργου.

Η μουσική μας παίρνει από το χέρι και μας οδηγεί στον κόσμο της δράσης και της πλοκής της ταινίας, γνωρίζοντας πως εμείς θα την ακολουθήσουμε πιστά, γιατί της έχουμε εμπιστοσύνη!

Η ορχήστρα Con Fuoco του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης, επέλεξε να κάνει αυτό το ταξίδι μέσα στη φύση. 

Η παράλληλη προβολή αποσπασμάτων των ταινιών μέσα στο δάσος, αυτή την καλοκαιρινή βραδιά, ελπίζουμε πως θα δημιουργήσει την ατμόσφαιρα ενός Θερινού Σινεμά που με την καθοδήγηση της ζωντανής μουσικής, ίσως να καταφέρει να είναι, ένα “Σινεμά ο Παράδεισος”. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Συντελεστές:

Καλλιτεχνική Διεύθυνση, Ενορχήστρωση: Γιάννης Πολυμενέρης

Αφήγηση:  Άλκηστις Γιωγιού

Ηχοφωτιστική κάλυψη: Γρηγόρης Μόσχου

Διοργάνωση: Αντιδημαρχία Πολιτισμού Θέρμης.

Related posts

Ημερίδα με θέμα “Αναδοχή Ανηλίκων…άνοιξε την καρδιά σου, άνοιξε την αγκαλιά σου”

xristiana

Βελτιωμένος καιρός και μικρή άνοδος θερμοκρασίας – Πού θα βρέξει

xristiana

Κάλεσμα Σε Εθελοντική Αιμοδοσία Από Την ΆΝΑΣΣΑ

xristiana