ΚεντρικήΟμορφιά

 Θέλεις ένα διάλειμμα από τη ρετινόλη; Χρησιμοποίησε αυτά τα 2 συστατικά

18/6/2024…

Το No1 συστατικό της αντιγήρανσης είναι τα τελευταία χρόνια η ρετινόλη. Χρειάζεται όμως προσοχή στη χρήση της ιδιαίτερα αν έχεις μια ευαίσθητη επιδερμίδα. Στη περίπτωση που θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα από τη ρετινόλη αλλά χωρίς να ξεφύγεις από τον στόχο σου μπορείς να υιοθετήσεις κάποιο από τα 2 παρακάτω στοιχεία.

Tigeρ grass
Το Tiger grass είναι γνωστό για τις επουλωτικές και αντιφλεγμονώδεις δράσεις του. Μπορεί να καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα, να ενισχύσει το φραγμό του, να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και να δράσει αναπλαστικά θεραπεύοντας έτσι τις τραυματισμένες περιοχές. Επίσης οι βιταμίνες C, A, B1 και B2, τα αμινοξέα και το βήτα-καροτένιο που περιέχει αποκαθιστούν τη λάμψη της θαμπής επιδερμίδας, ενθαρρύνουν την κυτταρική ανάπλαση και προλαμβάνουν τα σημάδια πρόωρης γήρανσης.

Έλαιο από τριαντάφυλλο
Το έλαιο τριαντάφυλλου είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και C ενώ χάρη στα λιπαρά οξέα που περιέχει βοηθά στην αναγέννηση, στην επιδιόρθωση και την αναδόμηση της επιδερμίδας. Ακόμη οι βιταμίνες Ε και βήτα-καροτίνες προσφέρουν αντιοξειδωτικές, μαλακτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες με αποτέλεσμα αν επιβραδύνονται οι πρόωρες ρυτίδες, οι κηλίδες και τα σημάδια γήρανσης.

Πηγήhttps://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τα προϊόντα νυχιών που δεν χρειάζεστε για την περιποίηση των άκρων σας στο σπίτι

xristiana

Σεισμός 4 ρίχτερ ανοιχτά της Λακωνίας

xristiana

Sleeping masks! Κοιμήσου εσύ και άσε την επιδερμίδα σου να αναγεννηθεί

xristiana