ΚεντρικήΟμορφιά

Η σωστή περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής

2/6/2024

Τα μαλλιά είναι πολύ σημαντικά για κάθε γυναίκα για αυτό πρέπει να τα φροντίζουμε για να παραμένουν υγιή.

Τα τελευταία χρόνια τα οι προβολείς πέφτουν στην σωστή φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής καθώς όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί η υγεία του scalp επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την όψη και την υγεία των μαλλιών.

Έτσι θα φροντίσεις σωστά το τριχωτό της κεφαλής

Λούσε σωστά τα μαλλιά σου

Η διαδικασία αυτή είναι σε όλους οικεία αλλά αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος με τον οποίο πρέπει να λούζουμε τα μαλλιά μας. Αφού βρέξεις καλά τα μαλλιά σου βάλε στις παλάμες σου μια μικρή ποσότητα σαμπουάν και δημιούργησε αφρό στα χέρια σου. Στη συνέχεια χώρισε τα μαλλιά σου και άπλωσε το σαμπουάν στις ρίζες. Κάνε απαλό μασάζ για μερικά λεπτά και ξέπλυνε πολύ καλά. Ακολούθησε τη διαδικασία και δεύτερη φορά. Απόφυγε να εφαρμόσεις σαμπουάν στις άκρες των μαλλιών σου. Ο αφρός και το νερό θα περάσουν από όλα τα μήκη των μαλλιών και θα τα καθαρίσουν.

Κράτησε τη θερμότητα σε απόσταση

Αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία του λουσίματος, περνάς στο στέγνωμα των μαλλιών. Όσο χρησιμοποιείς το πιστολάκι φρόντισε να το κρατάς σε απόσταση από τις ρίζες για να μην τραυματίσεις τους θύλακες της τρίχας. Η υγεία του θύλακα της τρίχας επηρεάζει σημαντικά το μάκρος των μαλλιών σου.

Ενυδάτωση το τριχωτό της κεφαλής

Τα σαμπουάν αφαιρούν από την επιδερμίδα όλα τα καλά έλαια που χρειάζεται για να παραμείνει υγιής. Το τελευταίο διάστημα τα προϊόντα που απευθύνονται στο scalp χρησιμοποιούνται όλο και συχνότερα τόσο από τους ειδικούς όσο και από τις γυναίκες που αγαπούν να φροντίζουν τα μαλλιά τους. Επίλεξε ένα με ελαφριά υφή και ενυδατικά συστατικά, εφάρμοσε το σε καθαρό και στεγνό scalp κάνε απαλό μασάζ.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

ΔΕΗ: Μέρισμα από το 2023 στους μετόχους, αμείωτο το ενδιαφέρον για εξαγορές

xristiana

Θεατρική Παράσταση Αλληλεγγύης Και Αγάπης

xristiana

Πατέρας και υιός

xristiana