ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια σήμερα (14/06): Δώστε χώρο στις καταστάσεις – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Μεταξύ 18:00 και 20:00 καλό θα είναι να αποφύγετε σημαντικές δράσεις ή συζητήσεις λόγω της Σελήνης σε κενό πορείας. Γενικότερα σήμερα ασχοληθείτε μόνο με τα τρέχοντα και σεβαστείτε τους προσωπικούς σας χρόνους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη στην Παρθένο σας βοηθά από προχτές κυρίως στις καθημερινές σας εργασίες βάζοντας όρια και πλαίσιο όπου είναι απαραίτητο, αλλά χρειάζεται να γίνει με ησυχία και κυρίως μελέτη. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, δημιουργικά σχέδια φέρνει η Σελήνη στην Παρθένο για εσάς από προχτές μιας και η θέση της είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στην Παρθένο και οι υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές δεν λειτουργούν ιδιαίτερα βοηθητικά σήμερα αν θελήσετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, επικοινωνιακά ζητήματα κινητοποιεί η Σελήνη στην Παρθένο στο πρόγραμμα της ημέρας και μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά αλλά χρειάζεται προσοχή και σύνεση ειδικά σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στην Παρθένο σας βοηθά να ταξινομήσετε σωστά τις σκέψεις και τις ιδέες που έχετε αυτή την στιγμή στο μυαλό σας ωστόσο θέλει ηρεμία όπου βλέπετε πως τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως τα είχατε υπολογίσει. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιο σας από προχτές, σας δίνει την απαραίτητη δύναμη και το σθένος να προχωρήσετε το πρόγραμμα σας αλλά δεν υπόσχεται πως δεν θα υπάρξουν “παρεμβάσεις”. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στην Παρθένο συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σήμερα μπορεί να σας μπερδέψουν ή να νιώσετε πως δεν μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στην Παρθένο σας σπρώχνει να επικοινωνήσετε με τους κατάλληλους ανθρώπους τις σκέψεις σας, να μοιραστείτε τις ιδέες σας και να βρείτε λύσεις σε κοινά θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στην Παρθένο σας σπρώχνει προς την παραγωγική εργασία και οτιδήποτε έχει όρια, πλαίσιο και αντικειμενικά καλές προδιαγραφές στο σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στην Παρθένο είναι πολύ ευνοϊκή θέση για εσάς και δίνει την ώθηση και τη νοητική ευελιξία, ιδιαίτερα χρήσιμες για να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, πως μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδια σας με αποτελεσματικότητα; Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας από προχτές, σας βοηθά να βάλετε τάξη και όρια σε σχέσεις και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Ημέρα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο 2ο Λύκειο Πεύκης

xristiana

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους της Λήμνου για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

xristiana

Τα ζώδια σήμερα: «Κριέ, η ανάδρομη πορεία του Άρη φέρνει εμπόδια»

xristiana