ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια και κοινωνική ζωή: Τα 3 ζώδια που κάνουν πάντα την καλύτερη πρώτη εντύπωση

Η πρώτη εντύπωση που δημιουργούμε για έναν άνθρωπο άλλες φορές είναι 100% αληθινή κι άλλες εσφαλμένη, με αποτέλεσμα να έχουμε κάνει εντελώς λάθος εκτίμηση για το άτομο που έχουμε απέναντί μας. Πόσες φορές σου έχει τύχει να αντιπαθήσεις κάποιον που συναντάς για πρώτη φορά και, τελικά, όταν τον γνωρίσεις καλύτερα να αναθεωρήσεις; Εμάς αρκετές. Η αλήθεια είναι πως σχεδόν όλοι έχουμε βρεθεί και στις δύο θέσεις. Ο κόσμος της αστρολογίας, τώρα, υποστηρίζει πως τρία από τα ζώδια έχουν την ικανότητα να δημιουργούν πάντοτε την τέλεια πρώτη εντύπωση και να κερδίσουν τους συνομιλητές τους από τα πρώτα λεπτά. Αυτά δεν είναι άλλα από τον Κριό, τον Λέοντα και τον Τοξότη.

ΚριόςΟ Κριός εκπέμπει μια θετική και γεμάτη ενθουσιασμό ενέργεια που είναι δύσκολο να αγνοήσεις. Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας, θα καταλάβεις πόσο δυναμικές προσωπικότητες είναι και θα σε κερδίσουν με το ταμπεραμέντο τους. Συνήθως, είναι έξυπνοι και αυτό, σε συνδυασμό με την ενέργεια που εκπέμπουν τους κάνει ελκυστικούς. Ο Κριός έχει αυτοπεποίθηση, είναι φιλικός και λατρεύει τις κοινωνικές επαφές και τις νέες γνωριμίες. Γνωρίζει ότι μια καλή πρώτη εντύπωση ξεκινά με το να δείχνεις τον καλύτερο εαυτό σου και να μεταδίδεις τη διάθεσή σου για ζωή.

ΛέωνΟ Λέων είναι ο βασιλιάς της πρώτης εντύπωσης. Με την είσοδό του σε ένα δωμάτιο γνωρίζει πως να τραβάει τα βλέμματα και να γίνεται συμπαθητικός. Έχει πολλά ταλέντα, είναι οπτιμιστής και ξέρει τον τρόπο να γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της παρέας. Αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει ότι είναι ανελικρινής ή ψεύτικος. Σέβεται όλους τους ανθρώπους και έχει μια αισθητική που τον κάνει να ξεχωρίζει από τα πρώτα λεπτά που θα βρεθεί στον χώρο.

Τοξότης

Η συναναστροφή με έναν Τοξότη θα σε ανανεώσει και θα σου μεταδώσει φρέσκο αέρα. Αποπνέει έναν ειλικρινή ενθουσιασμό, που θα σε κάνει αμέσως να νιώσεις ευπρόσδεκτος και χαλαρός. Δεν είναι απλώς ένα ευγενικό ζώδιο, αλλά ενδιαφέρεται πραγματικά για τον άνθρωπο που στέκεται απέναντί σου και θέλει να γνωρίσει την προσωπικότητά του. Είναι εξαιρετικός συνομιλητής και μπορεί να δώσει πολύ χρήσιμες συμβουλές, αφού ακούει πάντα προσεχτικά όσα του εμπιστεύονται. Έχει μια φιλική προσέγγιση για όλα και έτσι είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσει την καλύτερη πρώτη εντύπωση.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Η καθιστική εργασία αυξάνει τον κίνδυνο θνησιμότητας 16% και καρδιαγγειακής ασθένειας 34%

xristiana

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Για Την Αταξία Του Φρίντριχ

xristiana

Καλοκαιρινή Γιορτή Στην Κιβωτό Του Κόσμου Στο Διμήνι

xristiana