ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια και δουλειά: Αυτά τα 2 ζώδια είναι οι πιο φιλότιμοι συνεργάτες

Αλήθεια, πόσο εύκολο είναι να διαλέξεις έναν συνεργάτη; Η απάντηση είναι μία και ισχύει καθολικά: Καθόλου. Οι συνεργασίες δεν είναι εύκολη υπόθεση και αυτός είναι και ο λόγος που συχνά αποτυγχάνουν, ακόμα κι αν πρόκειται για αδέρφια, συγγενείς ή φίλους.

Η κάθε συνεργασία έχει τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες της, συνεπώς οι χειρισμοί πρέπει να είναι πολύ λεπτοί και να υπάρχει εμπιστοσύνη.

Σύμφωνα με την αστρολογία, δύο ζώδια έχουν γεννηθεί για να είναι τέλειοι συνεργάτες και αυτά δεν είναι άλλα από τον Παρθένο και τον Τοξότη.

Μπορείς να τους εμπιστευτείς με κλειστά μάτια και να μοιραστείς τα πάντα μαζί τους. Είναι σίγουρο πως θα δουλέψουν σκληρά για να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο.

  • Παρθένος

Ο Παρθένος, ένα από τα ζώδια της γης, είναι γενικότερα πολύ αφοσιωμένος στη δουλειά του. Θυμάται τα πάντα, παρατηρεί τις λεπτομέρειες, είναι οργανωτικός. Ένας Παρθένος δεν υπάρχει περίπτωση να σε αδειάσει ποτέ. Ακόμα κι αν δυσκολευτεί, πρώτα θα σε ενημερώσει και θα ζητήσει βοήθεια και μετά θα κάνει ένα βήμα πίσω. Όταν ένα αντικείμενο του αρέσει, παθιάζεται και στόχος του είναι το άρτιο αποτέλεσμα. Τίποτα λιγότερο. Μπορείς να τον εμπιστευτείς και να στηριχτείς στις δυνάμεις του, γιατί ποτέ δεν θα σε προδώσει.

  • Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ανοιχτό βιβλίο. Δεν θα σου κρύψει ποτέ τίποτα, ούτε θα παίξει περίεργα παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου. Είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει μια κατάσταση, προσφέροντας λύσεις κι όχι δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα. Ο Τοξότης είναι υπέρμαχος της ειλικρίνειας και του σεβασμού, συνεπώς δεν θα πρέπει να ξεπεράσεις τα όριά του. Έχει υπομονή, σκέφτεται πολύ, δεν φοβάται την ευθύνη και δε διστάζει να πάρει ρίσκα, αν πιστέψει πως αυτό το βήμα θα είναι ωφέλιμο για όλους.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Liberty Guide Dogs και WeSolve «Γεφυρώνουν την Απόσταση» για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία

xristiana

“Ταξίδι στ’ όνειρο”: Ανοιχτές οι εγγραφές για τον 2ο κύκλο του σεμιναρίου του Κ.Π. Προνόη

xristiana

«Θαλάσσια Λουτρά» Για Τους Οικονομικά Ευάλωτους Πολίτες Του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

xristiana