ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια και έρωτας: Αυτά τα 3 ζώδια προτιμούν τις εφήμερες σχέσεις

18/6/2024…

Είτε βρίσκεσαι σε μακροχρόνια σχέση είτε μόλις βγήκες από μία που διήρκησε λίγο καιρό, σίγουρα γνωρίζεις τα υπέρ και τα κατά της κάθε συνθήκης. Και μπορεί οι περισσότεροι να επιθυμούν να ζήσουν το «για πάντα» με τον ιδανικό – για εκείνους – σύντροφο, όμως υπάρχει και αυτή η κατηγορία ανθρώπων που φοβάται τις σοβαρές δεσμεύσεις και προτιμάει να έχει εφήμερες σχέσεις.

Σύμφωνα με την αστρολογία, τρία από τα δώδεκα ζώδια προτιμούν να συνάπτουν σύντομες σχέσεις, αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια και τις επισημοποιήσεις. Η ελευθερία τους είναι σε απόλυτη προτεραιότητα, συνεπώς όταν νιώσουν εγκλωβισμένοι σε μια σχέση, που έχει χαθεί το ενδιαφέρον, τότε γίνονται καπνός. Αυτά τα ζώδια είναι ο Κριός, ο Δίδυμος και ο Τοξότης.

Τα ζώδια που δεν κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις

  • Κριός

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο το κύκλου, συνεπώς είναι πολύ καλός στις νέες αρχές, όχι όμως στο τέλος μιας σχέσης. Ενθουσιάζεται στην αρχή, αφοσιώνεται στο να γνωρίσει τον άνθρωπο που του έχει «κλέψει» την καρδιά, παθιάζεται και απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί του. Οι νέες αρχές του κεντρίζουν το ενδιαφέρον, του δίνουν ενέργεια και βγάζουν τον καλύτερό του εαυτό. Όταν αυτή η περίοδος περάσει, τότε είναι που αρχίζει να βαριέται.

  • Δίδυμος

Ο Δίδυμος, ως ζώδιο του αέρα, τα κάνει όλα με ταχύτητα φωτός. Όσο γρήγορα ερωτεύεται τόσο γρήγορα χωρίζει και αναζητάει την επόμενη σχέση. Δεν είναι στη φύση του να βρίσκεται σε μακροχρόνιες σχέσεις. Ακόμα κι αν ερωτευτεί πολύ, η επιθυμία του να έχει πολλές επιλογές είναι αυτή που υπερτερεί και έτσι φεύγει γρήγορα, σαν το άνεμο. Χάνει πολύ εύκολα το ενδιαφέρον του για τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλευρό του κι αν φτάσει σε αυτό το σημείο, δεν υπάρχει γυρισμός.

  • Τοξότης

Ο Τοξότης αγαπάει την ελευθερία του, θέλει να θέτει πάντα τα δικά του όρια και να επιλέγει πώς θα ζήσει την κάθε στιγμή. Εμφανώς επηρεασμένος από τον Δία, επιθυμεί να έχει τον έλεγχο των πραγμάτων κι έτσι δεν αφήνεται σε μια σχέση. Ζει τη στιγμή, ανοίγεται μέχρι ενός σημείου κι όταν νιώσει τη ρουτίνα να του «χτυπάει» την πόρτα, απλώς φεύγει. Απεχθάνεται τον προγραμματισμό και τα σχέδια κι αν αισθανθεί ότι μια σχέση σοβαρεύει, μπορεί να αλλάξει μέχρι και πόλη για να «σώσει» την ελευθερία του.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Τα μυστικά της after sun περιποίησης

xristiana

Νόσος Πάρκινσον: 10 σημάδια που μαρτυρούν ότι νοσείτε

xristiana

Βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

xristiana