ΚεντρικήΟμορφιά

Διακοπές σε camping; Αυτά τα προϊόντα ομορφιάς πρέπει να πάρεις μαζί σου!

27/6/2024

Είσαι beauty junkie? Θες στις διακοπές σου να παίρνεις όλα τα νεσεσέρ σου αφού είναι μια ευκαιρία να κάνεις ολοκληρωμένο το skincare σου και την περιποίηση σώματος;

Η πρόταση τότε για σαββατοκύριακο σε camping δε σου φαίνεται και τόσο δελεαστική. Και όμως ακόμα και αν δεν είσαι καθόλου τύπος αυτών των διακοπών είναι μια εμπειρία που πρέπει να γευτείς έστω μια φορά. Και φυσικά για την προετοιμασία του beauty κομματιού σου έχω όλα τα tips, γιατί πίστεψε με αν είσαι πρωτάρα θα χρειαστείς μια μικρή βοήθεια.

Έχεις μαζέψει δειγματάκια και μικρές συσκευασιές; Είμαι σίγουρη πως ναι. Και αν όχι μια βόλτα σε ένα κατάστημα καλλυντικών και θα είσαι πανέτοιμη. Δεν πιάνουν πολύ χώρο και θα βολέψουν πάρα πολύ για τις ολιγοήμερες διακοπές. Επειδή παίζει ακόμα και άφθονο τρεχούμενο νερό να μην υπάρχει γέμισε συσκευασίες ταξιδιού με ένα leave on conditioner ή μια μάσκα μαλλιών για να γυρίσεις με μαλλιά σφηγκοφωλιά.

Ακόμα και αν τα δείγματα δεν καλύπτουν όλη την skincare ρουτίνα σου δεν πειράζει να κάνεις skip κάποια βήματα. Αυτό που χρειάζεται βασικά η επιδερμίδα σου είναι ενυδάτωση οπότε κρέμες ενυδάτωσης σε δείγματα είναι εύκολο να βρεις.

Το πιο ενοχλητικό σε ένα camping πέρα από κάποιες ανέσεις-πολυτέλειες είναι τα κουνούπια και τα λοιπά έντομα. Για να μπορέσεις να κοιμηθείς θα προμηθευτείς οπωσδήποτε αντικουνουπικό για να ψεκάζεσαι ανα πάσα ώρα και στιγμή.

Sos επιχείρηση ήλιος. Γιατί είναι δεδομένο ότι όσο και καλή σκιά να έχει η σκηνή ξυπνάς από πολύ νωρίς λόγω ζέστης και είσαι εκτεθειμένη στον ήλιο την περισσότερη μέρα. Για να απολαύσεις την όμορφη φύση και τη θάλασσα επένδυσε σε ένα αντηλιακό προσώπου και σώματος με υψηλό δείκτη ώστε να μην κουβαλάς πολλές συσκευασίες.

Η τουαλέτα είναι ένα ακόμα βασικό ζήτημα οπότε θα χρειαστείς σίγουρα μαντηλάκια καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής και μωρομάντηλα και γενικότερη χρήση.

Προτείνω να μην πάρεις ούτε καν μια μάσκαρα. Ας κάνει ένα διάλειμμα το δέρμα σου από το μακιγιάζ και πραγματικά δεν το χρειάζεσαι. Αυτό που θα ήταν χρήσιμο είναι ένα lip balm, με αντηλιακή προστασία ακόμα καλύτερα για να ενυδατώνεις τα χείλη σου από την πολλή αλμύρα και την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.

Τώρα για τα προσωπικά αντικείμενα κρίνεις εσύ τι είναι απαραίτητο. Πάντως την οδοντόβουρτα σου θα την πάρεις και όσο για οδοντόκρεμα κυκλοφορούν στο εμπόριο μίνι συσκευασίες.

Για μια ανάσα δροσιάς μπορείς να πάρεις ιαματικό νερό ή face mists, μόνο αν περισσεύει χώρος.

Το νεσεσέρ ιδανικά πρέπει να είναι αδιάβροχο για ευνόητους λόγους.

Μην σε αποθαρρύνει η ιδέα του κάμπινγκ. Με μια καλή οργάνωση και στα υπόλοιπα πράγματα και με παρέα που να γνωρίζουν από αυτά είμαι σίγουρη θα περάσεις τέλεια και χωρίς beauty προβλήματα.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Εύκολη και πεντανόστιμη τυρόπιτα χωρίς φύλλο

xristiana

Πύλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην περιοχή Πετροχώρι

xristiana

Έρχεται το Ελ Νίνιο φέρνοντας έντονους καύσωνες στον πλανήτη

xristiana