ΚεντρικήΚοινωνικά

Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας: Καλοκαιρινό Χορωδιακό Εργαστήρι

16/6/2024

Το Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας διοργανώνει, με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, καλοκαιρινό Χορωδιακό Εργαστήρι από τις 24 Ιουνίου έως τις 16 Ιουλίου. Το εργαστήρι είναι ανοιχτό για όλα τα παιδιά και τους νέους της Γλυφάδας και η συμμετοχή είναι δωρεάν, χωρίς να απαιτείται ακρόαση.

Την ευθύνη και τον συντονισμό της διοργάνωσης έχει η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Ελένη Καράχου – Σκούταρη.

Παιδικό Τμήμα (για παιδιά 8 – 12 χρονών):

Δευτέρα & Παρασκευή: 6:30 μ.μ. – 8:00 μ.μ.

Τετάρτη: ️6:00 μ.μ. – 7:30 μ.μ.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν: 24 Ιουνίου, 28 Ιουνίου, 1 Ιουλίου, 3 Ιουλίου, 5 Ιουλίου, 8 Ιουλίου, 10 Ιουλίου, 12 Ιουλίου, 15 Ιουλίου.

Τα παιδιά θα διασκεδάσουν τραγουδώντας, χορεύοντας, παίζοντας θέατρο και παράλληλα μέσα από φωνητικά παιχνίδια και αυτοσχεδιασμούς θα καλλιεργήσουν τις φωνητικές, ακουστικές και εκφραστικές δεξιότητές τους, με όχημα το πολυφωνικό τραγούδι.

Νεανικό Τμήμα (για νέους από 13 χρονών):

Τρίτη & Πέμπτη: 7:30 μ.μ. – 9:30 μ.μ.

Τετάρτη: 7:30 μ.μ. – 9:30 μ.μ.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν: 25 Ιουνίου, 27 Ιουνίου, 2 Ιουλίου, 3 Ιουλίου, 4 Ιουλίου, 9 Ιουλίου, 10 Ιουλίου, 11 Ιουλίου, 16 Ιουλίου.

Οι συμμετέχοντες στο νεανικό τμήμα θα δουλέψουν πάνω στο σώμα και τη φωνή, θα μελετήσουν ένα ποικίλο μουσικό ρεπερτόριο με ελληνικά και ξένα τραγούδια, καθώς και τραγούδια από μιούζικαλ, θα ανακαλύψουν και θα καλλιεργήσουν τις φωνητικές και εκφραστικές ικανότητές τους και θα έρθουν σε επαφή με την ανάγνωση μουσικής παρτιτούρας.

Συμμετοχή σε συναυλία στο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας:

Ο ικανοποιητικός βαθμός συμμετοχής στο εργαστήρι θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή των χορωδών σε συναυλία στο καλοκαιρινό φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, μπροστά σε ευρύ κοινό καθώς και τη χορήγηση βεβαίωσης συμμετοχής.

Στο χορωδιακό Εργαστήρι διδάσκει η Μαρία Μπιλικά, μαέστρος της Παιδικής και της Νεανικής Μικτής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας.

Related posts

Χριστουγεννιάτικα Παζάρια Από Τα Παιδικά Χωριά SOS

xristiana

Tα οφέλη της σάουνας: Kάνε ένα δώρο αποτοξίνωσης στον εαυτό σου!

xristiana

Ημερίδα με Θέμα: Ανάπτυξη, Ηθική Περιβάλλοντος & Προστασία Ζώων

xristiana