ΖώδιαΚεντρική

Για αυτούς τους λόγους θα σε απατήσει ένας Σκορπιός

Η αλήθεια είναι πως ο Σκορπιός σε καμία περίπτωση δεν είναι ένα από τα πιστά ζώδια. Αυτό σίγουρα το ξέρετε πολύ καλά, όσο κι αν δεν έχετε ιδέα από αστρολογία, πλανήτες, ωροσκόπους κτλ.

Με λίγα λόγια ο Σκορπιός είναι ένα ελεύθερο πνεύμα που δεν μπαίνει σε καλούπια και καταπιέζεται πολύ για να μην λοξοκοιτάξει και στην πορεία απατήσει.

Παρακάτω θα δεις αναλυτικά τους λόγους που ο Σκορπιός τραγουδάει ανέμελα το… Υπάρχει ευτυχία που κόβεται στα τρία -παραφράζοντας το γνωστό λαικό τραγούδι.

#1. Θα το κάνει για αντίποινα

Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου αν απλά φλέρταρες, αντάλλαξες κάποια μηνύματα, έκανες ένα παραπάνω like και comment, ή αποφάσιες να τον απατήσεις.

Στο μυαλό του όλα τα παραπάνω είναι το ίδιο και το αυτό. Αμέσως θα νιώσει πως δεν υπάρχει μεταξύ σας καμία απολύτως εμπιστοσύνη και σύντομα θα σε πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

#2. Θα το κάνει επειδή δεν περνάει καλά στη σχέση

Λίγο η βαρεμάρα, λίγο οι πολλές υποχρεώσεις της καθημερινότητας, λίγο τα deadlines στη δουλειά που λόγω καλοκαιρού γίνονται ακόμα πιο ασφυκτικά -όλοι θέλουν να τελειώνουν και να πάνε διακοπές- ε δεν θέλει και πολύ…. Η ψυχολογία πέφτει και τίποτα δεν τον ανεβάζει.

Τίποτα, ε όχι και τίποτα. Ένας καινούργιος στόχος σίγουρα θα βρεθεί. Τι εννοούμε με αυτό;

Μα φυσικά ενα πρόσωπο που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα θελήσει μαζί του να δοκιμάσει κάτι παραπάνω.

Στο τέλος μπορεί και να το μετανιώσει, όμως αυτό δεν θα έχει την παραμικρή σημασία, αφού το κακό θα έχει ήδη γίνει.

#3. Θα το κάνει επειδή έχετε απομακρυνθεί

Αν πια το σεξ έχει μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και η επαφή σας περιορίζεται μόνο σε μερικές αγκαλιές και φιλιά… Μάντεψε…

Δεν θα προσπαθήσει να φτιάξει την όλη κατάσταση μεταξύ σας, αλλά σίγουρα θα αναζητήσει το σεξ αλλού, γιατί για τον ίδιο όχι απλά παίζει μεγάλο ρόλο αλλά τον πιο σημαντικό.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Καιρός: Επιμένει η ζέστη, εξασθενούν οι άνεμοι

xristiana

«Ημέρες Θεάτρου» 4, 5, 6, 7, 8 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας Βρύσης «Τάσος Πεζιρκιανίδης»

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Στη Νέα Ιωνία

xristiana