News ΑΜΕΑΚεντρική

Έκθεση Ψηφιακής Γλυπτικής στο δήμο Σερβίων

8/6/2024

Ο Σύλλογος ΑμεΑ του διευρυμένου Δήμου Σερβίων και των πέριξ αυτού δήμων σε συνεργασία με το Δήμο Σερβίων σας προσκαλεί στην Έκθεση Ψηφιακής Γλυπτικής.

Ο Σύλλογος ΑμεΑ του διευρυμένου Δήμου Σερβίων και των πέριξ αυτού δήμων σε συνεργασία με το Δήμο Σερβίων, διοργανώνει μια ξεχωριστή καλλιτεχνική έκθεση «Ψηφιακής Γλυπτικής» του διακεκριμένου καλλιτέχνη Μάκη Δανάτσα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 19:00 στο Φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων.

Η έκθεση αυτή έχει ως στόχο να προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες, και κυρίως σε άτομα με οπτική αναπηρία, τη μοναδική ευκαιρία να αντιληφθούν την τέχνη με έναν καινοτόμο τρόπο.

Μέσω της αφής και με τη βοήθεια ακουστικής περιγραφής, οι επισκέπτες θα μπορούν να κατανοήσουν τι απεικονίζει κάθε έργο.

Επιπλέον, η χρήση της επαυξημένης πραγματικότητας και της προηγμένης τεχνολογίας θα διευκολύνει άτομα με ψυχική αναπηρία να απολαύσουν και να αντιληφθούν καλύτερα τα εκθέματα.

Σας περιμένουμε στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων αμέσως μετά τη συναυλία κιθάρας, για να ανακαλύψουμε μαζί τη μαγεία της ψηφιακής γλυπτικής και να βιώσουμε μια μοναδική εμπειρία τέχνης.

Πηγή: https://efkozani.gr

Related posts

Πώς να προλάβετε τα προβλήματα όρασης καθώς μεγαλώνετε

xristiana

Οι αλεπούδες της Αρκτικής στρέφονται στον κανιβαλισμό καθώς αγωνίζονται να βρουν τροφή

xristiana

ΕΣΑμεΑ: Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Για Νέους 18-29 Με Αναπηρία Ή Χρόνια Πάθηση

xristiana