ΚεντρικήΟμορφιά

Οι τρεις διαφορετικές χρήσεις μιας sheet mask

5/6/2024

Η καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σου πρωί και βράδυ είναι άκρως απαραίτητη για να τη διατηρήσεις υγιή και λαμπερή, αλλά αυτό που θα κάνει τη διαφορά είναι οι επιπλέον θεραπείες που μπορούν να γίνουν όχι μόνο σε κέντρα αισθητικής αλλά και στο σπίτι, αρκεί να έχεις τα κατάλληλα skincare προϊόντα.

Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι και οι sheet masks. Αυτές οι μάσκες διαφέρουν από τις κλασσικές που είχες συνηθίσει να χρησιμοποιείς τα προηγούμενα χρόνια. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα βαμβακερό ύφασμα εμποτισμένο με ορούς και όλα τα απαραίτητα συστατικά για την επιδερμίδα. Έχει ανοίγματα στα μάτια και τα χείλη και έτσι εφαρμόζεται τέλεια και αγκαλιάζει το πρόσωπο για να σου χαρίσει σε μερικά λεπτά το απόλυτο glass skin.

Οι τρεις διαφορετικές χρήσεις μιας sheet maskΕφάρμοσέ τη στο πρόσωποΗ πιο γνωστή και η βασικότερη χρήση μιας sheet mask είναι η άμεση εφαρμογή στο πρόσωπο. Ιδανικά προτίμησε να την εφαρμόσεις σε νωπή επιδερμίδα για να απορροφηθούν καλύτερα τα συστατικά που περιέχει. Άφησε τη για μερικά λεπτά και αν έχεις χρόνο κάνε μασάζ με ένα face roller για να βοηθήσεις το serum να εισχωρήσει βαθύτερα. Αφού την αφαιρέσεις χρησιμοποίησε μια ενυδατική κρέμα για να “κλειδώσεις” την ενυδάτωση.Χρησιμοποίησέ τη για το σώμαΟι sheet masks έρχονται σε ατομικές συσκευασίες. Δηλαδή, κάθε μάσκα θα φτάσει στα χέρια σου σε ένα φακελάκι το οποίο δεν πρέπει με τίποτα να πετάξεις. Αφού βγάλεις από τη συσκευασία τη μάσκα θα δεις ότι υπάρχει αρκετό serum το οποίο περισσεύει και συνήθως πηγαίνει χαμένο. Αυτό το serum είναι ιδανικό για να περιποιηθείς την επιδερμίδα του σώματός σου ακριβώς όπως φροντίζεις και την επιδερμίδα του προσώπου σου. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες το σώμα χρειάζεται περισσότερη περιποίηση γιατί εκτίθεται στον ήλιο. Ένα serum για το σώμα είναι σίγουρα αυτό που χρειάζεσαι!

Εφάρμοσέ τη σε λαιμό και ντεκολτέΑφού αφαιρέσεις τη μάσκα από το πρόσωπό σου μην την πετάξεις! Κόψε τη μάσκα στη μέση και εφάρμοσε το ένα κομμάτι στο λαιμό σου και το άλλο στο ντεκολτέ.Και κάπως έτσι, με μόνο μία sheet mask, έχεις κάνει θεραπεία στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και το σώμα σου!

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.co

Related posts

Δήμος Ζωγράφου: Θα Μοιράσει Δωρεάν Καυσόξυλα Στους Δημότες

xristiana

Πώς δεν θα αρρωστήσεις στις διακοπές

xristiana

Οι τροφές που «ξεχειλώνουν» τη μέση και συρρικνώνουν το μυαλό

xristiana