ΖώδιαΚεντρική

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αν μπορούσαμε να περιγράψουμε την εβδομάδα που έρχεται σαν δελτίο καιρού, θα λέγαμε ηλιοφάνεια με άνοδο θερμοκρασίας έως και την Παρασκευή αλλά αναμένονται μπόρες το Σαββατοκύριακο.

Βλέπεις ο Ερμής (τρόπος σκέψης, επικοινωνίας κτλ), αυτήν την εβδομάδα, μπαίνει στο σπίτι του στους Διδύμους και κάνει θετικές όψεις με τα μεγάλα παιδιά (λέγε με και Πλούτωνα, Δία). Επαφές, φίλοι, οικονομικά κέρδη, συμφωνίες, γνωριμίες -σας βλέπω τους singles-, είναι στο αστρολογικό μενού.

Ο Κρόνος, από την άλλη, γίνεται ο party pooper του Σαβ/κου σχηματίζοντας τετράγωνα τόσο με την Αφροδίτη όσο και με τον Ήλιο. Το γεγονός της εβδομάδας, όμως, είναι η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που θα βοηθήσει για νέα ξεκινήματα τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του 2ου δεκαημέρου.

Κριός

Επικοινωνιακή θα την έλεγες, αυτήν την εβδομάδα, φίλε Κριέ. Συγκεκριμένα, Δευτέρα και Τρίτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να επικοινωνήσεις τα θέλω σου, είτε στον/ην σύντροφό σου είτε στον/ην συνάδελφό σου. Αυτή την εβδομάδα, επίσης, ευνοούνται επαφές και νέες γνωριμίες -ειδικά στις 4 Ιουνίου, αν είσαι του 2ου δεκαήμερου.

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα για σένα, φίλε Ταύρε, είναι ιδανική ώστε να κλείσεις επαγγελματικές δουλειές και να δει και το πορτοφόλι σου χαρά. Συγκεκριμένα, οι ιδανικότερες για σένα ημέρες θεωρούνται οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας, οπότε βγες με τόλμη και πρότεινε ιδέες.

Δίδυμοι

Είσαι ο πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας, φίλε Δίδυμε, κοίτα να το εκμεταλλευτείς όσο μπορείς. Συγκεκριμένα, Δευτέρα και Τρίτη, ένα θέμα επαγγελματικό ή νομικό θα σου φέρει ευχάριστες ειδήσεις και θα έρθεις ακόμα πιο κοντά στους στόχους σου. Μπορεί να είναι και κάτι πιο απλό όπως πχ πρόταση για ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Καρκίνος

Είναι μια εβδομάδα όπου ειδικά στις αρχές της, θα μπορέσεις να απομονωθείς από όλους και όλα για να κλείσεις διάφορες εκκρεμότητες. Ενδεχομένως να σε απασχολήσει ένα θέμα γραφειοκρατικό ή κληρονομιάς, εκτός αν είσαι single και έτοιμος/η για mingle και κανονίσεις τίποτα κρυφά ερωτικά ραντεβού (και αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι).

Λέων

Αν μη τι άλλο, φίλε Λέοντα, η εβδομάδα αυτή σου υπόσχεται ότι θα περάσεις καλά και θα διασκεδάσεις με φίλους και γνωστούς. Στις αρχές της, συγκεκριμένα Δευτέρα και Τρίτη, θα κάνεις διάφορες γνωριμίες και επαφές με άτομα που μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά στο να πετύχεις έναν προσωπικό στόχο. Αν, δε, είσαι single, ετοιμάσου για μια γνωριμία που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Έχε υπόψη ότι μπορεί να γίνει και διαδικτυακά η γνωριμία.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει δυο ημέρες -στην αρχή κιόλας-, γεμάτες ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη. Οπότε, αν ήθελες να μιλήσεις για θέματα που σε απασχολούσαν με τον προϊστάμενό σου, θα έλεγα Δευτέρα ή Τρίτη να το κάνεις. Ακόμα, σημαντικές συμφωνίες και εν γένει πολλές εξελίξεις αναμένεται να δεις αυτές τις ημέρες σε αυτό τον τομέα.

Ζυγός

Αν έψαχνες ευκαιρίες να αποδράσεις και να αλλάξεις παραστάσεις, αυτή είναι η εβδομάδα, φίλε Ζυγέ. Συγκεκριμένα, Δευτέρα και Τρίτη, μπορείς να ψάξεις για προσφορές για αυτό το ταξίδι που ίσως θες καιρό τώρα να κάνεις. Ακόμα, μπορεί να θες κάποιες επιπλέον σπουδές και να ψάχνεις για προγράμματα. Εννοείται ότι αν είσαι σε σχέση, κανονίζεις για έξοδο κάπου πιο… ψαγμένα, σικάτα και ακριβά.

Σκορπιός

Νομίζω αυτή η εβδομάδα θα ικανοποιήσει -στο μεγαλύτερο της μέρος-, τόσο εσένα που είσαι σε σχέση και θες να τονώσεις και να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή, όσο και εσένα Σκορπιέ που αυτό τον καιρό θες απλά να περάσεις καλά.

Τοξότης

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου μπαίνουν σε πρώτο πλάνο αυτή την εβδομάδα και σε καλούν να τους δώσεις τη δέουσα προσοχή -αν θες να πετύχεις πραγματάκια. Συγκεκριμένα, Δευτέρα και Τρίτη είναι δυο καταπληκτικές ημέρες για να δεις μια απλή γνωριμία να παίρνει μια πιο… σχεσιακή τροπή ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, θα τη δεις να τονώνεται και να περνάτε πάλι μήνα του μέλιτος.

Αιγόκερως

Αν σε απασχολούσε ένα θέμα στη δουλειά ή ήθελες να κάνεις κάποια αλλαγή να ξέρεις, φίλε Αιγόκερε, ότι αυτή η εβδομάδα, ειδικά η Δευτέρα και η Τρίτη, είναι για σένα. Συγκεκριμένα, μια συμφωνία φαίνεται να «αποδίδει καρπούς» και ταυτόχρονα να κάνουν τα μάτια σου δολάρια σαν του Σκρουτζ Μακ Ντακ. Μπορεί ακόμα να δεχθείς μια πρόταση για εργασία, αν έψαχνες.

Υδροχόος

Ερωτική και δημιουργική θα την χαρακτήριζα για σένα, φίλε Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα. Είναι μια εβδομάδα που για το μεγαλύτερο μέρος θα μπορέσεις με όπλο την φαντασία και τη δημιουργικότητά σου να ξεπεράσεις πολλούς σκοπέλους. Παράλληλα, αν είσαι Υδροχόος του πρώτου πενθημέρου γεύεσαι μοναδική εύνοια προσωπικής καταξίωσης και η κάμερα στρέφεται επάνω σου. Σαν κάτι να συμβαίνει που αλλάζει θετικά τη ζωή σου (αγόρασε και ένα λαχείο!)

Ιχθύες

Εάν θέλεις να κάνεις την οποιαδήποτε αλλαγή στο σπίτι, είτε αυτό είναι μια μικρή ανακαίνιση, είτε ένα μερεμέτι ή ψάχνεις να αλλάξεις σπίτι γενικά, θεωρώ ότι η αρχή της εβδομάδας αυτής, θα σου προσφέρει τις ευκαιρίες που ψάχνεις. Παράλληλα, μη διστάσεις να ζητήσεις την οικονομική βοήθεια από αγαπημένα πρόσωπα καθώς έτσι θα έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου.

Βυθίσου στον μαγικό κόσμο των ζωδίων με το JennyGr. Διάβασε τώρα όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια και ανακάλυψε πώς θα εξελιχθούν οι αισθηματικές, οικονομικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, εκμεταλλεύσου τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και για ολόκληρη την εβδομάδα.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

ΜΕΘ: Το 45,7% των ασθενών με τουλάχιστον μία νοσοκομειακή λοίμωξη

xristiana

Υβριδική ημερίδα διοργανώνει ο ‘’Κρίκος ζωής”

xristiana

Πώς ενισχύω τη συγκέντρωση ενός παιδιού με μαθησιακές δυσκολίες;

xristiana