ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια σήμερα (11/06): Κινηθείτε με ευελιξία – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (11/06) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Λέοντα σας ωθεί να δώσετε την ενέργειά σας σε ζητήματα που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς και την εξέλιξή σας. Η δυσαρμονική σχέση με τον Ουρανό θα μπορούσε να φέρει κάποια εμπόδια αλλά και νέες σκέψεις οι οποίες είναι στο χέρι σας να τις διοχετεύσετε/χρησιμοποιήσετε παραγωγικά.

Για τους Κριούς, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν θα είναι έντονη και θα οδηγεί τις δράσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, θέματα σπιτιού μπορεί να θελήσετε να προχωρήσετε σήμερα ή ζητήματα που σχετίζονται με πολύ προσωπικές σας ανάγκες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία θα είναι βοηθητική σήμερα αν και εσείς αποφασίσετε να είστε αληθινή/ός και σταθερή/ός στις αξίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα παραμείνετε πιστοί στις αξίες και ό,τι είναι πολύτιμο για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να δείξετε τα ταλέντα σας στο κόσμο γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα μπορεί να σας βγάλουν μια αίσθηση κούρασης η οποία έρχεται κυρίως από μέσα σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, αξιοποιήστε όσο καλύτερα γίνεται τις ευκαιρίες που σας δίνονται να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας με χάρη και ομορφιά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα κρατήστε τις σκέψεις σας για εσάς και μην τις ανακοινώνετε αν δεν είστε σίγουρη/ος ποιο θα είναι το όφελος αυτής της ενέργειας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον σας σήμερα μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά αν αφήσετε τις εμπνεύσεις σας να εκφραστούν. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, πολύ προσωπικά ζητήματα ή/και βαθύτερες ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια προς διερεύνηση και διαχωρισμό. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, σχέσεις ή/και συνεργασίες σήμερα παίρνουν χρόνο από το πρόγραμμά σας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, σας δίνεται η ευκαιρία σήμερα να εστιάσετε σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες μπορούν να βελτιωθούν στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Θησέας Κυκλάδων: «Με αφορμή το παραμύθι… εξερευνούμε τον γονεϊκό μας ρόλο»

xristiana

Η καλύτερη στάση σώματος κατά τη διάρκεια εμφράγματος

xristiana

Ημερίδα του Δήμου Χαλανδρίου για τα ζώα συντροφιάς

xristiana