ΚεντρικήΟμορφιά

Ζουμερά χείλη: Θα τα αποκτήσεις με τον πιο εύκολο τρόπο – Ιδανικός για ηλικίες άνω των 40!

3/6/2024

Τα “γεμάτα” και σαρκώδη χείλη είναι πάντα ελκυστικά και όλες οι γυναίκες επιθυμούν να τα αποκτήσουν.

 Μετά τα 40 οι περισσότερες γυναίκες παρατηρούν ότι τα χείλη τους “πέφτουν” και χάνουν τον όγκο που είχαν κάποτε, γι’ αυτό συχνά ψάχνουν πως θα κάνουν τα χείλη τους να δείχνουν και πάλι “γεμάτα” με έναν εύκολο, οικονομικό και μη επεμβατικό τρόπο.

Αν δεν πιστεύεις ότι αυτό είναι εφικτό, συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις το συστατικό το οποίο θα σου χαρίσει juicy χείλη.

Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσεις ζουμερά χείλη

Το ιδανικό συστατικό

Όταν ακούμε “υαλουρονικό οξύ” η πρώτη μας σκέψη είναι “ενέσιμες θεραπείες”. Στην πραγματικότητα το υαλουρονικό οξύ υπάρχει ως συστατικό σε πολλά προϊόντα skincare κι αυτό γιατί έχει την ιδιότητα να ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος. Πιο συγκεκριμένα το υαλουρονικό οξύ απορροφά και συγκρατεί 1000 φορές το βάρος του σε νερό. 

Συνεπώς, η ικανότητά του να διατηρεί την υγρασία στο δέρμα, χαρίζει plump αποτέλεσμα, ενυδατώνει σε βάθος και “γεμίζει” την επιδερμίδα. Αυτό το “γέμισμα” μπορεί να συμβεί και στα χείλη αρκεί να χρησιμοποιήσουμε σωστά το υαλουρονικό οξύ.

Η σωστή χρήση του υαλουρονικού οξέος

Για την περιοχή των χειλιών το ιδανικό προϊόν είναι ένα serum υαλουρονικού οξέος. Οι οροί που περιέχουν αυτό το συστατικό πρέπει να εφαρμόζονται σε νωπή επιδερμίδα. Μετά την εφαρμογή του ορού χρειάζεται να “κλειδώσεις” την υγρασία στα χείλη με ένα ενυδατικό προϊόν, δηλαδή ένα balm χειλιών.

Κάθε πότε πρέπει να χρησιμοποιείται το υαλουρονικό οξύ

Για να δεις τη διαφορά στα χείλη σου θα χρειαστεί να εφαρμόζεις το serum υαλουρονικού οξέος τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, ιδανικά τρεις. Τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται μετά από δύο εβδομάδες.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης γιορτάζει με επίδειξη μόδας τη Γιορτή της Μητέρας

xristiana

Εγκυμοσύνη: Τα βασικά συμπτώματα του δευτέρου τριμήνου

xristiana

Γιατί τα μωρά κλαίνε περισσότερο το απόγευμα

xristiana