ΚεντρικήΚοινωνικά

Δράση Διατροφικής Αγωγής

22/6/2024

Στα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) και τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) θα πραγματοποιηθεί δράση Διατροφικής Αγωγής από τα στελέχη του Διατροφολογικού Τμήματος του Γ.Ν.Α «Η ΕΛΠΙΣ», στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Οργανισμού.

Η δράση θα έχει επαναλαμβανόμενο χαρακτήρα με δυο επισκέψεις το μήνα διάρκειας 2 ωρών. Για το μήνα Ιούνιο έχουν προγραμματιστεί οι πρώτες συναντήσεις, ως εξής:

Στο Α΄ΚΑΠΗ την Τρίτη 25 Ιουνίου
Στο Β’ ΚΑΠΗ την Τετάρτη 26 Ιουνίου

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 10:00 το πρωί και απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλα τα μέλη να παραβρεθούν σε αυτή την τόσο σημαντική δράση πρόληψης και προαγωγής της υγείας.

🎯Στόχος του Δήμου Ζωγράφου μέσα από αυτή τη συνεργασία με την εξειδικευμένη ομάδα του «ΕΛΠΙΣ» είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών των ΚΑΠΗ & ΚΗΦΗ και ο έλεγχος της χρόνιας νοσηρότητας που προκαλείται από τη διατροφή.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ρένα Αγγελακοπούλου η οποία έχει την ευθύνη λειτουργίας των ΚΑΠΗ της πόλης χαιρετίζει την έναρξη της δράσης και δηλώνει χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ από καρδιάς τη Διοίκηση του Νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ, που ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά στο αίτημά μας για την υλοποίηση αυτής της σημαντικής δράσης. Ευελπιστούμε πως αυτή θα είναι μόνο η αρχή και πως η συνεργασία μας θα επεκταθεί μελλοντικά και σε άλλους τομείς πρόληψης και προαγωγής της υγείας των μελών των ΚΑΠΗ & ΚΗΦΗ της πόλης».

Related posts

Πρόβλεψη Αμερικανών επιστημόνων: Υπάρχουν 50% πιθανότητες το 2023 να είναι η πιο ζεστή χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ

xristiana

Έως Τις 30/11 Οι Αιτήσεις Ψυχολόγων Για Το Πρόγραμμα Προσωπικός Βοηθός Για Άτομα Με Αναπηρία

xristiana

Ο αρκούδος Θωμάς επέστρεψε στη φύση! (video)

xristiana