ΚεντρικήΜαγειρική

Γαύρος με λαδορίγανη

11/5/2024

Υλικά

  • 1 κιλό γαύρο
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
  • Χυμό 1 λεμονιού λεμονιού
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • Ρίγανη

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Πλύντε καλά το γαύρο και σκουπίστε τον με χαρτί κουζίνας.
  3. Αλατοπιπερώστε, ρίξτε τη ρίγανη και προσθέστε το σκόρδο.
  4. Τοποθετήστε το γαύρο σε ένα πυρέξ, προσθέστε το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού kai ανακατέψτε απαλά.
  5. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20- 25 λεπτά.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Τι μακιγιάζ να επιλέξω, αν έχω χάλκινα μαλλιά;

xristiana

Pin-curls hair: Το μυστικό για να πετύχεις το τέλειο curly χτένισμα χωρίς ψαλίδι μαλλιών!

xristiana

Το 4ο Αθλητικό Τουρνουά ΑμεΑ «WillPower Games 2024»

xristiana