ΚεντρικήΜαγειρική

Γαύρος με λαδορίγανη

11/5/2024

Υλικά

  • 1 κιλό γαύρο
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
  • Χυμό 1 λεμονιού λεμονιού
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • Ρίγανη

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Πλύντε καλά το γαύρο και σκουπίστε τον με χαρτί κουζίνας.
  3. Αλατοπιπερώστε, ρίξτε τη ρίγανη και προσθέστε το σκόρδο.
  4. Τοποθετήστε το γαύρο σε ένα πυρέξ, προσθέστε το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού kai ανακατέψτε απαλά.
  5. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20- 25 λεπτά.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Το αυθόρμητο βάδισμα μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου και καρδιαγγειακών

xristiana

Το Pink Gala Από Τη MeliSoula Έρχεται Ξανά Στη Θεσσαλονίκη Για Καλό Σκοπό!

xristiana

Έως τις 31 Αυγούστου οι αιτήσεις για το ΠΜΣ “Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική” του Πανεπιστημίου Πειραιώς

xristiana