ΚεντρικήΟμορφιά

Tinted cream: Η κρέμα προσώπου με χρώμα που δεν πρέπει να λείπει από το ανοιξιάτικο νεσεσέρ σου!

7/5/2024

Η Άνοιξη επιτάσσει μια ανανέωση στην καθημερινή φροντίδα αλλά και στο μακιγιάζ μέσα από ανάλαφρες υφές και συνθέσεις προϊόντων. Γι’ αυτό και θα πρέπει να εμπλουτίσεις τη ρουτίνα ομορφιάς σου με μια κρέμα προσώπου με χρώμα, tinted cream, αντί για το make up, μιας και χαρίζει ενυδάτωση και θρέψη μέσα από τέλεια κάλυψη –χωρίς ατέλειες– αλλά και αντηλιακή προστασία σε αρκετές περιπτώσεις.

Και αυτό γιατί έχει ανάλαφρη σύνθεση που δεν επιβαρύνει το δέρμα ενώ προσφέρει ήπια καλυπτικότητα στην επιδερμίδα σου αφήνοντάς τη να αναπνέει. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείς και τον τέλειο καμβά για ένα φρέσκο και δροσερό ανοιξιάτικο μακιγιάζ. 

Tinted cream: Η κρέμα προσώπου με χρώμα που δεν πρέπει να λείπει από το ανοιξιάτικο νεσεσέρ σου!

H tinted cream, απλώνεται εύκολα –πάντα σε καθαρή επιδερμίδα– είτε με τα δάχτυλα είτε με ένα πινέλο ή ένα σφουγγαράκι μιας χρήσης, «δουλεύοντας» σε μέτωπο, ζυγωματικά, πιγούνι και λαιμό για ομοιόμορφη κάλυψη όπως ακριβώς θα έκανες με μια bb cream η μια cc cream.

Προσφέρει ενυδάτωση, κάλυψη και σε αρκετές περιπτώσεις και αντηλιακή προστασία. Αυτό όμως που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι συνδυάζει φροντίδα και κάλυψη μαζί μέσα από πολύτιμα και ευεργετικά συστατικά, τα οποία βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας, καλύπτουν δηλαδή και ένα κομμάτι του skincare, ενώ παράλληλα φροντίζουν δερματικά προβλήματα, όπως κοκκινίλες και ερεθισμούς. Ακόμη, είναι ιδανική για να καμουφλάρει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και προσφέρει έναν ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα. Διατίθενται σε διάφορες αποχρώσεις προκειμένου να ανακαλύψεις την κατάλληλη για τον τόνο της επιδερμίδας σου.

Το how to της εφαρμογής της

Σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα χρησιμοποίησε ένα ειδικό πινέλο ή τα δάχτυλά σου για να την απλώσεις όπως θα έκανες με την ενυδατική σου. Αν η κάλυψη δεν σου φθάνει, περίμενε 1-2 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί και στη συνέχεια πέρασε μια δεύτερη στρώση για ακόμη καλύτερη κάλυψη.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ροδάκινο: 8 σημαντικά οφέλη για την υγεία

xristiana

Εκπαιδευτική Ημερίδα για την Οδική Ασφάλεια στο Δήμο Κρωπίας

xristiana

Εθελοντική αιμοδοσία από την ομάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών “Αιμοπετάλιο”

xristiana