ΚεντρικήΚοινωνικά

Thessaloniki Street Food Festival 2024

1/5/2024

To Thessaloniki Street Food Festival επιστρέφει το 2024 για την 7η, ακόμα πιο εξελιγμένη εκδοχή του, γεμάτο φαγητό, events και μουσική, προσφέροντας μια τελείως διαφορετική εμπειρία σε όλους τους foodies της χώρας και του εξωτερικού!

Από Πέμπτη έως Κυριακή και για 4 υπέροχες μέρες, 30 Μαΐου – 2 Ιουνίου, ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ – TIF Helexpo μετατρέπεται σε μια τεράστια, γευστική, υπαίθρια αγορά με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο.

Θα μας περιμένουν περισσότερα από 30 περίπτερα street food με ότι χρειάζεται για να χορτάσει το μάτι και ο ουρανίσκος και 5 resting areas για να απολαύσουμε τις δημιουργίες τους.

Σπάνιες συνταγές, επίσημες πρώτες εμφανίσεις αλλά και κλασικές αγαπημένες streetfoodιές, θα γεμίσουν με αρώματα όλη την πόλη στη μεγαλύτερη γιορτή φαγητού δρόμου στην Ελλάδα.

Θα ταξιδέψουμε νοερά σε γευστικά μονοπάτια με αρώματα από Μεξικό, Αμερική, Ιαπωνία, Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία, Περού και πολλά ακόμη σε ένα υπέροχο “ταξίδι” απόλαυσης σε ολόκληρο σχεδόν τον πλανήτη.

Την απόλαυση των υπέροχων αυτών γεύσεων θα ολοκληρώνει και φέτος ένα πλήρες μουσικό πρόγραμμα, όπως πάντα σε 2 stages, με εκρηκτικά live από σπουδαίους καλλιτέχνες και Djs.

Related posts

Δήμος Καλαμαριάς: Ομαλή μετάβαση από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό

xristiana

Δήμος Χαλκηδόνος: Προσβάσιμο σε ΑμΕΑ και ηλικιωμένους το Δημοτικό Κολυμβητήριο στα Κουφάλια

xristiana

Επτά χώρες της Ευρώπης βγαίνουν… μπροστά για την επίτευξη του στόχου της απολιγνιτοποίησης

xristiana