ΚεντρικήΟμορφιά

Ombré concealer: Βρήκαμε τo πιο εύκολο beauty hack του TikTok για ξεκούραστο & φωτεινό βλέμμα!

24/5/2024.

Tο TikTok, η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, είναι γεμάτη με έξυπνα beauty hacks που κάνουν την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς πιο διασκεδαστική αλλά και αποτελεσματική, ενώ ακόμη απογειώνουν και το μακιγιάζ.

Ένα από τα πιο πρόσφατα trends που έχει κερδίσει τις καρδιές των χρηστών είναι το ombré concealer, μια νέα τεχνική που υπόσχεται να σου χαρίσει ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα .

Ombré concealer: Βρήκαμε τo πιο εύκολο beauty hack του TikTok για ξεκούραστο & φωτεινό βλέμμα!

Η ιδέα πίσω από το ombré concealer είναι απλή αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις δύο αποχρώσεις concealer για να δημιουργήσεις ένα φυσικό, φωτεινό αποτέλεσμα. Η πιο ανοιχτή απόχρωση τοποθετείται στις εσωτερικές γωνίες των ματιών και στο κέντρο, ενώ η πιο σκούρα απόχρωση εφαρμόζεται προς τις εξωτερικές γωνίες. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται μια διαβάθμιση του χρώματος που φωτίζει και αναδεικνύει το βλέμμα, κάνοντάς το να φαίνεται πιο φρέσκο και ξεκούραστο.

Πώς θα το πετύχεις

Αρχικά χρειάζεσαι χρειαζόμαστε δύο concealers: ένα που να είναι μια ή δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτό από τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας σου και ένα λίγο πιο σκούρο. Ξεκίνα τοποθετώντας την ανοιχτή απόχρωση στις εσωτερικές γωνίες των ματιών, το κέντρο του κάτω βλέφαρου και κάτω από τα φρύδια. Στη συνέχεια, πρόσθεσε την πιο σκούρα απόχρωση στις εξωτερικές γωνίες των ματιών. Αφού ολοκληρώσεις με τη βοήθεια ενός πινέλου ή με ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ ανάμειξε προσεκτικά τα δύο concealers για να δημιουργήσεις το ombré αποτέλεσμα.

Αυτό το beauty hack είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, καθώς προσφέρει μια φυσική λάμψη και αναδεικνύει τα μάτια χωρίς να φαίνεται υπερβολικό. Επίσης, είναι μια εξαιρετική λύση για όλες όσες θέλουν να δείχνουν πιο ξεκούραστες, ιδιαίτερα μετά από λίγες ώρες ύπνου ή μια κουραστική ημέρα.

Δοκίμασέ το και θα δεις πώς μπορεί να μεταμορφώσει το βλέμμα σου στο λεπτό χαρίζοντάς του φρεσκάδα και φωτεινότητα!

@emilietommerberg

Tried the ombré concealer trend and I think it looks so good😍🤍 @Lancôme Teint Idole Ultra Wear All Over Face Concealer 01 @Armani beauty Luminous Silk Concealer 4.5 + 5.5 @Charlotte Tilbury Pillow Talk Matte Beauty Blush Wand Peach Pop Armani Beauty A-Blush 51 #ombreconcealer

♬ Prada – cassö & RAYE & D-Block Europe

Πηγή: https://www.vita.gr

Πηγή βίντεο: https://www.vita.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Διάλεξη για τη νεοελληνική τέχνη

xristiana

Καιρός: Άνοδος θερμοκρασίας και σκόνη αύριο – Έως τους 32 βαθμούς ο υδράργυρος

xristiana

Κορωνοϊός: «Μαύρο» ρεκόρ για το 2022 με 111 θανάτους – 655 οι διασωληνωμένοι

xristiana