ΚεντρικήΚοινωνικά

MEDIA BRUNCH | PINK TOGETHER

12/5/2024

Επικοινωνούμε μαζί σας ενόψει της εκδήλωσης που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” Ν. Θεσσαλονίκης, το Pink Together!, τη μεγαλύτερη εκστρατεία για τον Καρκίνο του Μαστού στη Β. Ελλάδα, προκειμένου να σας προσκαλέσουμε στο Media Brunch, τη Συνέντευξη Τύπου που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13/05 και ώρα 11:00, στο Cloud Bar του ξενοδοχείου ΟΝΟΜΑ!

Λίγα λόγια για το Pink Together!:
Τον Οκτώβριο του 2022 πραγματοποιήθηκε το επετειακό 10ο Sail for Pink, το οποίο, αποχαιρετούμε και το αφήνουμε να σαλπάρει με χάρη έχοντας στο μυαλό και στην καρδιά μας χαρούμενες και ζεστές αναμνήσεις. 

Έτσι λοιπόν, δίνουμε τη θέση του, τον Μάιο του 2024, στο… Pink Together!

Σας προσκαλούμε να κάνουμε μαζί μία τεράστια “ροζ” αγκαλιά, να συνεχίσουμε την παράδοση του Sail for Pink, αλλά αυτή τη φορά επί ξηράς, εμπλουτίζοντάς την και δημιουργώντας νέες παραδόσεις!

Με το Pink Together θέλουμε να αισθανθούμε πως είμαστε ξανά ΜΑΖΙ στην πρόληψη για τον Καρκίνο του Μαστού, ΜΑΖΙ στην στήριξη της γυναίκας που βιώνει τον Καρκίνο του Μαστού, ΜΑΖΙ να γιορτάσουμε την πολυτιμότητα της ζωής, ΜΑΖΙ να τιμήσουμε εκείνες τις γυναικες που δεν είναι πια εδώ.


Related posts

Γεμιστές πιπεριές με κοτόπουλο πέστο

xristiana

Στην Αθήνα Το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Παιδοκαρδιοχειρουργικής

xristiana

Νέα Αριστερά Ηράκλειο Αττικής: Κάλεσμα διαμαρτυρίας για τις γυναικοκτονίες

xristiana