ΚεντρικήΟμορφιά

Liquid hair: Το trend του καλοκαιριού είναι τα λεία και λαμπερά μαλλιά

30/5/2024

Τα μαλλιά είναι ένα θέμα που κατά καιρούς έχει απασχολήσει όλες τις γυναίκες για διαφορετικούς λόγους. Υπάρχει όμως πάντα μια κοινή επιθυμία και αυτή είναι τα λεία, απαλά και πολύ λαμπερά μαλλιά.

Το liquid hair trend παρά το όνομά του δεν έχει καμία σχέση με το wet hair look αλλά με αυτή τη λάμψη που δίνει την αίσθηση ότι τα μαλλιά είναι βρεγμένα.

Πως θα αποκτήσεις λεία και λαμπερά μαλλιά

Ενυδάτωσε καλά τα μαλλιά σου

Η ενυδάτωση είναι ένα απαραίτητο βήμα για να λάμψουν τα μαλλιά σου. Η διαδικασία ξεκινάει από το λούσιμο. Χρησιμοποίησε μια μάσκα μαλλιών για βαθιά θρέψη και ενυδάτωση. Ξέπλυνε καλά τα μαλλά σου και αφού ταμπονάρεις με μια πετσέτα συνέχισε με ένα leave in ενυδατικό προϊόν.

Χρησιμοποίησε μια κρέμα για styling

Για να τιθασεύσεις τα μαλλιά σου άπλωσε ελάχιστη ποσότητα από μια κρέμα για styling και χτένισέ τα. Έτσι θα αποφύγεις τις μικρές τρίχες που πετάνε αλλά και το φριζάρισμα. Συνέχισε στεγνώνοντας τα μαλλιά σου.

Δώσε κίνηση στα μαλλιά σου

Εφάρμοσε ένα ενυδατικό θερμοπροστατευτικό μαλλιών σε όλα τα μήκη και δημιούργησε χαλαρούς κυματισμούς με μία Blow Dry βούρτσα. Για να βεβαιωθείς ότι το χτένισμά σου θα κρατήσει τύλιξε τα μαλλιά σου σε μεγάλα ρόλεϊ μέχρι να κρυώσουν.

Κλείδωσε την ενυδάτωση

Αφού ολοκληρώσεις το χτένισμά σου χρησιμοποίησε ένα ενυδατικό λαδάκι μαλλιών. Ζέστανε στις παλάμες σου μια μικρή ποσότητα και άπλωσε το στα μαλλιά σου για έξτρα λάμψη και ενυδάτωση.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ο Δήμος Παύλου Μελά επιβραβεύει τους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

xristiana

Το αναπηρικό κίνημα θρηνεί και ζητά δικαιοσύνη για τον Αντώνη

xristiana

Δράση Εθελοντικής Αναδάσωσης στο Πεντελικό

xristiana