ΚεντρικήΟμορφιά

Lip Bloss: Το προϊόν μακιγιάζ που θα σας χαρίσει χείλη για φίλημα!

27/5/2024

Η τρελή κούρσα των lip bloss ξεκίνησε από πέρυσι που έγιναν viral στο TikTok και συνεχίζεται μέχρι σήμερα γιατί αφορούν ένα ζητούμενο που είναι πάνω από εποχές και τάσεις: τα ζουμερά χείλη. Τι είναι το lip bloss και πώς χρησιμοποιείται;

Οι experts λύνουν όλες τις απορίες μας.

Τι είναι το lip bloss

Το lip bloss προέρχεται από τον συνδυασμό των λέξεων lip gloss και lip balm και αποτελεί ένα υβριδικό προϊόν για τα χείλη, τους προσφέρει θρέψη ενώ συγχρόνως τα κάνει πιο λαμπερά και σαρκώδη. Επιπλέον, το lip bloss εξοικονομεί και πολύ χρόνο από το μακιγιάζ: αντί, δηλαδή, να φορέσετε δύο ξεχωριστά προϊόντα στα χείλη – πρώτα ένα ενυδατικό lip balm και μετά ένα lip gloss για κρυστάλλινο χρώμα και juicy αποτέλεσμα -, φοράτε μόνο το lip bloss σας και αμέσως έχετε το ίδιο τελικό αποτέλεσμα με μία κίνηση.

Επίσης, είναι εύκολο στην εφαρμογή, αφήνει την τέλεια ποσότητα χρώματος στα χείλη και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εάν θέλετε σούπερ ζουμερά και ταυτόχρονα ενυδατωμένα χείλη, το lip bloss θα γίνει ο καλύτερος φίλος σας!

Οι αποχρώσεις

Αρχικά, καλό είναι να βρείτε τη σωστή για τον τόνο της επιδερμίδας σας απόχρωση. «Για παράδειγμα, αν έχετε κίτρινο ή περισσότερο olive υποτόνο, προτιμήστε πιο θερμές αποχρώσεις στα lip bloss. Εάν έχετε ροζ υποτόνο, επιλέξτε πιο ψυχρές αποχρώσεις» αναφέρει η makeup artist, Λεξ Σμιθ.

Πώς θα το εφαρμόσετε

Για να διαρκέσει περισσότερο το lip bloss, διορθώστε το περίγραμμα των χειλιών σας και γεμίστε τα χείλη με ένα μολύβι σε απόχρωση ίδια με τον φυσικό τόνο τους. Έτσι θα δημιουργήσετε μια “βάση” πάνω στην οποία θα «κολλήσει» το lip bloss και έτσι θα κρατήσει για ώρες.

«Πιστεύω ότι η διάρκεια εξαρτάται άμεσα από την ποιότητα της σύνθεσης. Επομένως, εκείνα που έχουν σύνθεση πλούσια σε συστατικά φυσικής προέλευσης είναι πολύ ενυδατικά και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια πάνω στα χείλη» εξηγεί η Λεξ Σμιθ. Έπειτα, εφαρμόστε κανονικά το lip bloss -μπορείτε, επίσης, να το απλώσετε πάνω από το αγαπημένο σας κραγιόν, αν θέλετε να ενυδατώσετε τα χείλη σας και να τα κάνετε πιο ζουμερά.

Πηγή: https://www.vita.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δηλώστε συμμετοχή στον 6ο Διαγωνισμό Βιτρίνας και Πρόσοψης Καταστημάτων

xristiana

Τα έλαια που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ονειρεμένα φρύδια!

xristiana

«Απολαμβάνουμε Τη Θάλασσα Με Ασφάλεια»: Ενημερωτική Δράση Στο Μαρκόπουλο

xristiana