ΚεντρικήΟμορφιά

LemonBottle: Αυτή είναι η θεραπεία που υπόσχεται θαύματα στη λιποδιάλυση!

12/5/2024

Αναρωτιέσαι πως θα «σβήσεις» το τοπικό πάχος, χωρίς να χρειαστεί να προβείς σε επεμβατικές θεραπείες; Γνώριζες ότι τώρα πια υπάρχουν θεραπείες λιποδιάλυσης, μη επεμβατικές και ταυτόχρονα απίστευτα αποτελεσματικές; 

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μια από αυτές, που δεν είναι άλλη από την πρωτοποριακή θεραπεία για το πρόσωπο και το σώμα Lemonbottle, η οποία στοχεύει στην διάλυση του τοπικού πάχους χαρίζοντας ένα ονειρεμένο κορμί για την παραλία! Ο πλαστικός χειρουργός, Δρ, Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης, μας εξηγεί περισσότερα.

LemonBottle: Αυτή είναι η θεραπεία που υπόσχεται θαύματα στη λιποδιάλυση!

Η θεραπεία LemonBottle είναι μια μια επαναστατική, μη επεμβατική τεχνική ενέσιμης λιποδιάλυσης, που στόχο έχει να εξαλείψει το τοπικό λίπος. Ξεχωρίζει τόσο για την ασφάλεια όσο για και τη χρήση υψηλής ποιότητας συστατικών της αλλά και για τα άμεσα αποτελέσματα και τις ελάχιστες, έως μηδαμινές ανεπιθύμητες παρενέργειες στα σημεία που εφαρμόζεται. Το LemonBottle είναι ουσιαστικά ένα διάλυμα λιποδιάλυσης υψηλής συγκέντρωσης, που περιέχει Ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2) αλλά και άλλα πολύτιμα συστατικά τα οποία συμβάλλουν στην αποσύνθεση του λίπους.

Πώς λειτουργεί

Η θεραπεία λειτουργεί σύμφωνα με την υδρόλυση, η οποία είναι μια φυσική διαδικασία μείωσης του λίπους.Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, το διάλυμα εγχέεται στην περιοχή όπου εμφανίζεται το πρόβλημα. Όταν εισέρχεται στο δέρμα, διασπά τα τοιχώματα των λιποκυττάρων, μετατρέποντας το λίπος σε λιπαρά οξέα. Μετά τη θεραπεία, ενεργοποιούνται οι φυσικοί μηχανισμοί του σώματος και τα λιπαρά οξέα αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό.

Σε ποια σημεία εφαρμόζεται;

Η θεραπεία LemonBottle εφαρμόζεται τόσο στο σώμα, όσο και στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στις περιοχές όπου υπάρχει συσσωρευμένο λίπος όπως: πηγούνι, χέρια, στομάχι, μηροί, γόνατα και αστράγαλοι.

Ποια είναι τα οφέλη της

Αυτή η θεραπεία αποτελεί την ιδανική επιλογή για την απομάκρυνση του λίπους χωρίς χειρουργική επέμβαση, στον ασφαλή χώρο του ιατρείου, με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας και άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

Πότε θα δεις τα αποτελέσματά της;

Τα αποτελέσματα της θεραπείας γίνονται εμφανή από το επόμενο 48ωρο από την ημέρα της εφαρμογής. Συνήθως ορίζεται ένα συνολικό πλάνο θεραπείας, το οποίο περιλαμβάνει κάποιες συνεδρίες, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Συνιστάται οι συνεδρίες να έχουν μια απόσταση 15 ημερών μεταξύ τους, ωσότου ολοκληρωθεί το πλάνο των απαιτούμενων συνεδριών.

Ιnfo Δρ. πλαστικός χειρουργός, Κωνσταντίντος Μαρκυγιώργης

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Η γραμματέας από το χωριό

xristiana

Στις 15 Μαΐου Θα Διεξαχθεί Φέτος Η «Ειρηνοδρομία 2022»

xristiana

Ηλεκτρικά οχήματα: Γιατί δεν μπορούν να εξαλείψουν τις αρνητικές επιπτώσεις στην ασφάλεια των πολιτών

xristiana