ΚεντρικήΟμορφιά

Jelly lips: Αυτό είναι το πιο hot μακιγιάζ στα χείλη που θα βλέπεις παντού φέτος το καλοκαίρι!

28/5/2024

Τα jelly lips, γνωστά και ως “ζουμερά χείλη” είναι η τελευταία hot τάση στον πλανήτη της ομορφιάς. Εμπνευσμένα από την υφή και την λάμψη των ζελέ, τα jelly lips προσφέρουν ένα φρέσκο, λαμπερό και νεανικό εφέ στα χείλη που θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Για να το πετύχεις αρκούν μερικά απλά βήματα και τα κατάλληλα προϊόντα, με τα οποία θα υιοθετήσεις το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ με πρωταγωνιστή τα χείλη σου.

Jelly lips: Αυτό είναι το πιο hot μακιγιάζ στα χείλη που θα βλέπεις παντού φέτος το καλοκαίρι!

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα θα δημιουργήσεις ένα υπέροχο jelly εφέ στα χείλη.

  • Η βάση για κάθε όμορφο μακιγιάζ χειλιών είναι η σωστή προετοιμασία. Ξεκίνησε κάνοντας απολέπιση χρησιμοποιώντας ένα scrub χειλιών ή ένα μείγμα από ζάχαρη και μέλι. Αυτό θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα και θα αφήσει τα χείλη σου λεία και απαλά. Στη συνέχεια, ενυδάτωσε τα χείλη σου με ένα πλούσιο balm για να εξασφαλίσεις ότι δεν θα φαίνονται ξηρά ή σκασμένα.
  • Εφάρμοσε την κατάλληλη βάση. Για να πετύχεις το τέλειο jelly look, είναι σημαντικό να ξεκινήσεις με μια ουδέτερη βάση. Εφάρμοσε ένα ελαφρύ concealer ή foundation στα χείλη σου για να δημιουργήσεις έναν ομοιόμορφο καμβά και να βοηθήσεις το χρώμα να διαρκέσει περισσότερο.
  • πέλεξε ένα lip tint ή lip gloss σε ροζ, κόκκινο ή κοραλί. Ξεκίνησε εφαρμόζοντας μια λεπτή στρώση και πρόσθεσε περισσότερο προϊόν για να πετύχεις την επιθυμητή ένταση. Το κλειδί είναι να χρησιμοποιήσεις προϊόντα που προσφέρουν διάφανο χρώμα και λάμψη.
  • Μυστικό για λάμψη και όγκο. Προτίμησε ένα διάφανο gloss με υαλουρονικό οξύ ή άλλα ενυδατικά συστατικά. Εφάρμοσε το gloss στο κέντρο των χειλιών σου και άπλωσέ το προς τα έξω. Αυτό θα δώσει στα χείλη σου την επιθυμητή ζουμερή όψη και θα τα κάνει να φαίνονται πιο γεμάτα.
  • Τελική πινελιά. Για επιπλέον ένταση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα highlighter στις άκρες των χειλιών ή ακόμα και λίγο γκλίτερ για να προσθέσεις μια έξτρα λάμψη. Αυτό το βήμα είναι προαιρετικό αλλά μπορεί να απογειώσει το jelly look σου.
  • Σημείωσε ότι τα jelly lips είναι ιδανικά για κάθε περίσταση, προσφέροντας μια φρέσκια και λαμπερή εμφάνιση. Είτε τα επιλέξεις για μια καθημερινή έξοδο είτε για μια βραδινή εμφάνιση, αυτή η τάση σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα και θα δώσει στα χείλη σου μια ακαταμάχητη ζωντάνια και λάμψη.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τι είναι η αλκαλική δίαιτα και είναι ασφαλής;

xristiana

ChallengEIT: Startups Καλούνται Να Βρουν Λύσεις Στα Μεγαλύτερα Ζητήματα Του Τομέα Της Υγείας Και Του Φαρμάκου

xristiana

Οι ιστοί της καρδιάς που στάλθηκαν στο διάστημα αποκαλύπτουν τον κίνδυνο που προκαλεί η χαμηλή βαρύτητα

xristiana