ΚεντρικήΟμορφιά

Glazed aura nails: Η νέα τάση στο μανικιούρ που θα κάνει τα νύχια σας πιο λαμπερά από ποτέ

30/5/2024

Τι συμβαίνει όταν δύο από τα πιο hot nail trends -τα glazed donut και aura nails- συνδυάζονται; Προκύπτει μια νέα σούπερ τάση, τα glazed aura nails, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του καλοκαιριού. Εάν σκέφτεστε τι να κάνετε στο επόμενο ραντεβού σας για μανικιούρ, τσεκάρετε το νέο αυτό nail trend και αποκτήστε τα πιο μοδάτα νύχια για το καλοκαίρι -και όχι μόνο!

Τι είναι τα glazed aura nails

Τα glazed aura nails είναι ιδέα της διάσημης nail artist, Zola Ganzorigt, η οποία βρίσκεται πίσω και από τα viral glazed donut nails της Hailey Bieber. Στα glazed aura nails, ουσιαστικά δημιουργείται ένα ντεγκραντέ αποτέλεσμα στα νύχια, ενώ το φινίρισμα είναι λαμπερό, σαν γλασαρισμένο ντόνατ. Συνήθως θα τα δείτε σε nude τόνους, αλλά το καλοκαίρι είναι μια καλή περίοδος να πειραματιστείτε και με πιο έντονα χρώματα, επιλέγοντας ακόμη και neon αποχρώσεις.

Η διάσημη nail artist είχε δημιουργήσει στο παρελθόν τα glazed aura nails για την ηθοποιό Jenna Dewan, αποκαλύπτοντας ότι είναι «η νέα της εμμονή», όπως έγραψε σε post που ανέβασε στο Instagram, κι έκτοτε αποτελούν τεράστια τάση. Τα είδαμε, επίσης, και στα fashion weeks, όταν η celebrity nail artist JinSoon Choi δημιούργησε ένα “αφηρημένο aura manicure”, όπως το αποκάλεσε, για το fashion show του σχεδιαστή μόδας Christopher John Rogers.

Πώς θα τα πετύχετε

Για να συνδυάσει τα δύο viral μανικιούρ, η Zola Ganzorigt χρησιμοποιεί έναν αερογράφο, με τον οποίο ψεκάζει στη μέση του νυχιού το χρώμα της επιλογής της εκάστοτε πελάτισσας. Ωστόσο, εάν θέλετε να δοκιμάσετε να κάνετε μόνες σας το nail trend στο σπίτι, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να το πετύχετε χωρίς να χρησιμοποιήσετε αερογράφο.

  • Αρχικά, εφαρμόστε στη βάση των νυχιών σας δύο στρώσεις από ένα base coat σε απόχρωση ίδια με αυτήν των νυχιών σας, για να δημιουργηθεί η τέλεια φυσική βάση.
  • Στη συνέχεια, ανοίξτε την αγαπημένη σας παλέτα με σκιές ματιών και πάρτε με ένα ειδικό σφουγγαράκι νυχιών λίγη από την αγαπημένη σας χρωματιστή σκιά -αντί για σκιά, μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε ένα βερνίκι νυχιών σε χρώμα της επιλογής σας.
  • Έπειτα, απλώστε το χρώμα της σκιάς ή του βερνικιού ταμποναριστά ακριβώς στο κέντρο του κάθε νυχιού χωρίς να το απλώσετε σε όλο το νύχι, για να δημιουργηθεί αυτό το ντεγκραντέ εφέ, που θα μεταβαίνει ομοιόμορφα από το χρώμα στο κέντρο του νυχιού προς το χρώμα της βάσης.
  • Εφαρμόστε από πάνω ένα λαμπερό top coat, για να «κλειδώσετε» το αποτέλεσμα, προσθέστε λίγη σκόνη chrome στα νύχια για ένα glazed φινίρισμα και «κλειδώστε» πάλι με το ίδιο top coat.

Πηγή: https://www.vita.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δυο Ημερομηνίες Σταθμοί Για Τον Καρκίνο Της Παιδικής Ηλικίας

xristiana

Άγιος Νικόλαος

xristiana

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 19/2

xristiana