ΚεντρικήΟμορφιά

Face Gym: Αυτή είναι φυσική εναλλακτική του botox για την οποία όλοι μιλούν τώρα!

17/5/2024

Τα τελευταία χρόνια, η διαρκής αναζήτηση για μια νεανική και σφριγηλή επιδερμίδα, που σφύζει από υγεία και ζωντάνια έχει οδηγήσει σε πολλές καινοτομίες στον πλανήτη της κοσμητολογίας.

Μία από αυτές, που έχει κερδίσει την προσοχή και τον ενθουσιασμό αρκετών ειδικών, και όχι μόνο, είναι το Face Gym. Πρόκειται για μια anti-age προσέγγιση που ενσωματώνει στη φιλοσοφία της πρακτικές γυμναστικής ενσωματώνοντάς τες στην περιποίηση της επιδερμίδας σου, ενώ πολλοί τη θεωρούν ως τη φυσική εναλλακτική του botox.

Face Gym: Αυτή είναι φυσική εναλλακτική του botox για την οποία όλοι μιλούν τώρα!

Το Face Gym είναι μια μέθοδος που επικεντρώνεται στη γυμναστική των μυών του προσώπου. Όπως το σώμα χρειάζεται άσκηση για να παραμείνει σφριγηλό και υγιές, έτσι και οι μύες του προσώπου χρειάζονται την ανάλογη «γυμναστική» για να διατηρήσουν τη νεανική τους όψη. Συγκεκριμένα, η μέθοδος του Face Gym περιλαμβάνει ειδικές τεχνικές μασάζ και ασκήσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, στην αποβολή των τοξινών και στην τόνωση των μυών του προσώπου προκειμένου να δείχνει πιο φρέσκο και σφριγηλό

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Face Gym είναι ότι προσφέρει μια φυσική εναλλακτική σε σχέση με άλλες πιο επεμβατικές μεθόδους, όπως το botox ή τo lifting. H συγκεκριμένη πρακτική μπορεί να γίνει στο δερματολόγο ή στο σπίτι με τα κατάλληλα εργαλεία και την κατάλληλη καθοδήγηση από τον ειδικό. Όσο για τα αποτελέσματα… αυτά είναι ορατά με το πέρασμα του χρόνου μέσα από μια σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα με λιγότερες λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Λίγα λόγια για τη διαδικασία του Face Gym

Αρχικά, γίνεται καθαρισμός του προσώπου για να απομακρυνθούν τα υπολείμματα μακιγιάζ και οι ρύποι από την επιδερμίδα σου. Στη συνέχεια, οι ειδικοί εφαρμόζουν τεχνικές μασάζ που στοχεύουν στις διάφορες μυϊκές ομάδες του προσώπου βοηθώντας έτσι στην αναδόμηση και στην τόνωσή τους.

Σημείωσε ότι η συγκεκριμένη τεχνική συχνά συνδυάζεται με τη χρήση ειδικών εργαλείων, όπως: rollers από νεφρίτη ή χαλαζία, που βοηθούν στην καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης και προσφέρουν επιπλέον οφέλη μέσω της ψύξης ή της θερμότητας που δημιουργούν στο δέρμα.

Επίσης, σε αρκετές περιπτώσεις οι συνεδρίες περιλαμβάνει τη χρήση συσκευών μικρορεύματος, που ενισχύσουν την κυκλοφορία και βελτιώνουν την οξυγόνωση των κυττάρων. Με αυτόν τον τρόπο το δέρμα τονώνεται και δείχνει πιο νεανικό και σφριγηλό.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Κορωνοϊός: 84 θάνατοι – Μειωμένα τα κρούσματα

xristiana

Πολικές θερμοκρασίες στη Β. Ελλάδα – Πού έδειξε -16 βαθμούς το θερμόμετρο

xristiana

Φιλανθρωπική Δράση Από Το Ενημερωτικό Portal Timeforgoodnews.Gr

xristiana